Ford Financieren

Liever niet alles in één keer betalen? Dat kan!

Kies voor een aantrekkelijke financiering van Ford

Het kopen van een nieuwe auto is iets wat je niet elke dag doet. Het is een flinke investering. Daarom is het belangrijk dat de financiering van je nieuwe of tweedehands auto goed geregeld is. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het van A tot Z regelen van jouw ideale financiering. Wij bieden de beste prijs, voor zowel particuliere als zakelijke auto's. 

Op deze pagina vind je de verschillende mogelijkheden. Heb je advies nodig? We helpen je graag! 

Ford huurkoop

Koop je een nieuwe of gebruikte Ford dan kun je kiezen voor een huurkoop-financiering. Met een huurkoop-financieren spreken we samen een looptijd af waarin je je auto afbetaalt. Daarnaast is het mogelijk om een aanbetaling te doen en een slottermijn toe te voegen om het maandbedrag te verlagen. Zo bepaal jij zelf jouw maandelijkse tarief voor jouw nieuwe Ford!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Informeer bij jouw Ford-vestiging van Hedin Automotive naar de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs informeren én adviseren je graag!

Ford Options: de ideale financiering

Bij de aanschaf van een nieuwe Ford kun je kiezen voor Ford Options, een uniek programma waarbij je letterlijk al je opties open houdt. Het contract sluit je voor twee of drie jaar af en is flexibel. Zo heb je na afloop van het contract drie keuzemogelijkheden: je ruilt de auto in voor een nieuwe Ford, je levert de auto in bij Hedin Automotive óf je betaalt de restwaarde - de zogeheten TGMW-waarde (Toekomstig Gegarandeerde Minimumwaarde) die aan het begin van het contract wordt vastgesteld - van de auto af. De auto is dan dus helemaal van jou!

Het te betalen maandbedrag bedraagt de aanschafwaarde van de Ford minus de TGMW-waarde gedeeld door het aantal maanden van jouw contract. Het maandbedrag kun je daarnaast nog verlagen door een aanbetaling te doen. 

Ben je overtuigd of begint het je juist te duizelen? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen en we helpen je graag verder.

ACTIE: 0,99% rente met de Ford Options Deals

Elke 2 of 3 jaar in een gloednieuwe Ford rijden? Het unieke Ford Options programma maakt het mogelijk! Profiteer nu tijdelijk van het extra scherpe rentetarief van 0,99% op elk model van Ford!

Wat zijn de kenmerken van Ford Options?

  • Vast laag maandbedrag
  • Vast laag rentepercentage over de gehele looptijd
  • De gegarandeerde restwaarde (TGMW) beschermt je tegen onverwachte waardedalingen in de occasionmarkt
  • Flexibiliteit tijdens en aan het einde van het contract
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering
  • Alleen beschikbaar voor particuliere klanten

De Ford Options rente actie loopt tot en met 29 februari 2024.

Ford Flex Finance

Ford Flex Finance is een flexibele financieringsoplossing voor de aanschaf jouw Ford occassion. Koop je bij ons een tweedehands Ford en sluit je Ford Flex Finance af, dan je leen je een bedrag. Je bepaalt zelf de hoogte van je maandbedrag en de looptijd. Je betaalt dit bedrag plus rente in maandelijkse termijnen terug. Kies uit twee, tweeënhalf of drie procent van het geleende bedrag. Ook heb je een flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten

Informeer bij een Ford-vestiging van Hedin Automotive naar de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs informeren je graag. 

Neem contact op over Ford financieren

Heb je een vraag ? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Ford financiering

Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

Voor het financieren van je auto heb je drie mogelijkheden: Ford Options, Ford Huurkoop of Ford Flex Finance.  

Kan ik ook een occasion financieren?

Jazeker, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor Ford huurkoop of Flex Finance. Vraag naar de voorwaarden bij een van onze verkoopadviseurs of kom langs voor advies.

Waar kan ik de Ford-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van al onze Ford-vestigingen vind je hier. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het vinden van een juiste financiering van jouw Ford.