De nieuwe Ford Explorer: volledig elektrisch

De Ford Explorer is de eerste in een reeks innovatieve nieuwe elektrische Fords. De nieuwe Explorer combineert Europese engineering met een opvallende Amerikaanse stijl. De middelgrote crossover heeft de assertieve en ruige aantrekkingskracht van Fords iconische Amerikaanse SUV , vertaald naar het nieuwe elektrische tijdsperk.

De verwachte consumentenprijs begint onder € 45.000. Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van dit nieuwe model.

Reserveer nu de volledig elektrische Ford Explorer

Reserveer nu jouw plek om straks als één van de eersten de gloednieuwe elektrische Explorer te kunnen bestellen, zodra hij gelanceerd is. Zo ben je verzekerd van de allereerste levering begin 2024!

Je kunt hem reserveren met behulp van een Ford Account. Heb je vragen over de elektrische Ford Explorer of wil je graag hulp bij het reserveren? We staan graag voor je klaar in één van onze vestigingen.

De elektrische Ford Explorer is klaar voor avontuur

De nieuwste lid van de Explorer-familie is voorzien van slimme en ruime opbergmogelijkheden, met een kluisje en 17 liter bergruimte voor grote spullen, zoals een laptop in de middenconsole.

De nieuwe Explorer is uitstekend geschikt voor lange reizen: opladen van 10 tot 80 procent in 25 minuten, uitrusting voor extra comfort; van assistentie voor het wisselen van rijstrook tot aan massagestoel.

Maak een proefrit in de elektrische Ford Explorer bij Hedin Automotive

De elektrische Ford Explorer laat nog even op zich wachten tot hij bij ons in de showroom staat. Wil je straks als één van de eersten een proefrit maken in de Ford Explorer? Laat dan je gegevens achter en blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen en kom als een van de eersten een proefrit maken.

Hedin Automotive is jouw Ford-specialist

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Hedin Automotive-vestigingen of bekijk alvast online de voorraad.

Houd mij op de hoogte over de nieuwe elektrische Ford Explorer

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Ford Explorer of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de elektrische Ford Explorer

Kan ik de Ford Explorer bij mijn vertrouwde Ford-vestiging reserveren/bestellen?

Ja dat kan, klik hier en kies je voorkeursvestiging om de Ford Explorer te reserveren.

Is de nieuwe Ford Explorer volledig elektrisch?

Ja, de nieuwe Ford Explorer is volledig elektrisch. Later wordt er meer bekend over de volledige actieradius.

Wat kost de nieuwe elektrische Ford Explorer?

De verwachte consumentenprijs beging onder € 45.000.

Waar kan ik de Ford-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze Ford-vestigingen vind je hier.