APK-keuring bij Ford-garage Hedin Automotive

Is jouw Ford toe aan een APK-keuring? Bij Hedin Automotive betaal je een all-in bedrag van slechts € 39 voor personenauto’s en € 32,23 excl. BTW voor bedrijfswagens. In combinatie met Ford Onderhoud of Economy Service kost een APK slechts € 19. Hier zijn de afmeldkosten en de milieumeting bij inbegrepen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bij de APK van dieselvoertuigen is een roetfilter-controle met een deeltjesteller verplicht. Hierdoor wordt de prijs voor een APK-keuring met € 20,- verhoogd. Gecommuniceerde APK prijzen zijn voor voertuigen tot 3.500 kg en exclusief campervoertuigen.

Maak nu eenvoudig online je afspraak bij een Hedin Automotive Ford-garage bij jou in de buurt.

De APK wordt uitgevoerd terwijl je wacht

Onze keurmeester keurt tijdens de APK je auto op een aantal wettelijke eisen. Deze zijn gericht op veiligheid en de milieubijdrage van je auto. Vaak is het mogelijk om op de APK te wachten. Geniet van gratis wifi en pak een kopje koffie of thee tijdens het wachten. Na afloop ontvang je het keuringsbewijs.  

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Ford APK bij Hedin Automotive

Komen er extra kosten bij de APK?

Bij Hedin Automotive betaal je een all-in bedrag van € 39. Hier zijn de afmeldkosten en de milieumeting bij inbegrepen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bij de APK van dieselvoertuigen is een roetfilter-controle met een deeltjesteller verplicht. Hierdoor wordt de prijs voor een APK-keuring met € 20,- verhoogd.

Kan ik bij jullie alleen terecht voor een APK-keuring aan een Ford?

Nee, ook andere merken auto’s zijn welkom. Ook keuren wij campers.