Ford-specialist Hedin Automotive ook voor banden het juiste adres

Zijn jouw autobanden aan vervanging toe of is de stand van je wielen veranderd door een aanrijding? Bij Ford-garage Hedin Automotive hebben wij alles in huis om je te voorzien van de juiste banden. Daarnaast kunnen wij je wielen uitlijnen en balanceren, zodat je weer veilig op weg kunt. Of je nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden wij staan voor je klaar. Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Breed assortiment autobanden voor elk budget

De banden zijn de ‘schoenen van je auto’. Daarom moeten ze in goede conditie zijn. De banden vormen het enige contact van de auto met het wegdek. Om veiligheid en goede prestaties te verzekeren, is het belangrijk dat je de juiste banden onder je auto hebt gemonteerd. Dat geldt voor nieuwe autobanden, maar zeker ook als ze vervangen moeten worden. Ford-specialist Hedin Automotive levert een breed assortiment aan banden voor elk budget. Wij leveren zomer- en winterbanden met specifieke eigenschappen die speciaal zijn ontwikkeld voor de weersomstandigheden in de zomer of winter.  

Houd je Ford banden in top conditie

De banden van je auto houd je in top conditie door regelmatig je bandenspanning te controleren. Bij normaal gebruik adviseren wij om je bandenspanning om de vier weken te controleren. Een goede bandenspanning verlaagt het brandstofgebruik en geeft betere rijeigenschappen. Ook vermindert dit de bandenslijtage. Je vindt de juiste bandenspanning in het onderhoudsboekje. Bij veel Fords is de bandenspanning ook te vinden in de deursponning of op de binnenkant van het tankklepje. 

Ford autobanden vervangen bij Hedin Automotive

Bij Ford-garage Hedin Automotive geven we het beste bandenadvies. Ook hebben we altijd de juiste band voor je op voorraad. Wij leveren alleen kwalitatief goede banden voor een scherpe prijs. Moeten jouw autobanden vervangen worden? Maak dan nu eenvoudig online een afspraak. Wil je deze afspraak combineren met ander onderhoud, bijvoorbeeld een APK-keuring? Dat kan natuurlijk ook! Benieuwd wat de prijzen zijn van de winterbanden of zomerbanden? Kom langs in één van onze vestigingen.

Stel je vraag over Ford autobanden

Veelgestelde vragen over Ford autobanden

Kan ik ook all season banden bestellen?

Ja zeker. Wij leveren banden in alle maten en geschikt voor alle seizoenen.  

Wat kan ik doen om de levensduur van mijn banden te vergroten?

Controleer regelmatig je bandenspanning. Wij adviseren je om dit eens in de vier weken te doen. 

Mijn banden hebben voldoende profiel, maar zijn uitgedroogd moet ik deze nu ook vervangen?

Voor het beste advies raden wij je aan om langs te komen bij de dichtstbijzijnde Ford-vestiging van Hedin Automotive.