Taxibedrijven

Hedin Automotive biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn als taxi. Wij bieden aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan taxibedrijven. Hieronder vind je een overzicht van de Ford modellen. Aan deze modellen is een taxi typegoedkeuring afgegeven onder vermelding van het maximaal aantal te vervoeren personen. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Personenauto's Uitvoeringen en/of opmerkingen Max. aantal te vervoeren pers. (excl. bestuurder) 
Fiesta 5-deurs 
Focus 4-deurs, 5-deurs en wagon 
Mondeo 4-deurs, 5-deurs en wagon 
Bedrijfswagens Max. aantal te vervoeren pers. (excl. bestuurder) 
Transit Kombi + banken 
Personenvervoer (valt buiten taxi goedkeuring) Max. aantal te vervoeren pers. (excl. bestuurder) 
Transit Minibus 350L 13 
Transit Minibus 410DL 16 

Rijscholen

Hedin Automotive biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan modellen die geschikt zijn voor rijschoolhouders. Modellen die ook verkrijgbaar zijn met een gunstig bijtellingstarief. Verder heb je via ons aantrekkelijke leveringscondities. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Gemeenten

De meeste gemeenten in Nederland hebben een wagenpark. Het gaat dan om bedrijfswagens met een speciale inbouw of opbouw. Onze bedrijfswagens zijn hier zeer geschikt voor. Maar ook met onze personenauto’s voldoen wij aan de eisen van gemeenten. Hedin Automotive biedt aantrekkelijke leveringscondities voor leveringen aan gemeenten. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Hoe kunnen wij je helpen?

Veelgestelde vragen over Ford Taxibedrijven, rijscholen en gemeenten

Zijn de Ford modellen geschikt als taxi?

Ja. Er zijn verschillende personenauto’s en busjes leverbaar die geschikt zijn als taxi. Denk hierbij aan de Ford Mondeo of de Transit Tourneo.

Zijn er voor taxibedrijven extra aanbiedingen?

Jazeker! Neem hiervoor contact op met je verkoopadviseur.