Maak jouw Ford compleet met unieke accessoires

Ieder accessoire van Ford is ontwikkeld om jouw auto helemaal af te maken. Zo hebben wij voor elke wens een passende oplossing. Interesse of een vraag? Vraag gemakkelijk online een offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Ford accessoires voor je personenauto

Ford - trekhaken - page image

Trekhaken


Met een trekhaak van Ford weet je zeker dat je caravan of aanhanger goed vastzit. Ze zijn verkrijgbaar als vaste trekhaak, afneembaar of inklapbaar.

Ford - dakdragers - page image

Dakdragers


Of je nu een dakkoffer, fietsendrager of kajakdrager mee wilt nemen, dan moet je wel de juiste basisdragers op je dakrails bevestigen. We adviseren je hier graag over.

Ford - dakkoffer - page image

Dakkoffers


Extra bagageruimte nodig? Kies dan voor een dakkoffer. Een veilige manier om je bagage te vervoeren door gebruiksvriendelijke bevestigingen, sloten en openingsmechanismen.

Ford - matten - page image

Vloermatten


Vloermatten die speciaal zijn ontworpen voor jouw Ford? Je vindt ze bij ons. Of je ze van velours wilt of rubber, wij hebben ze. Met de Ford vloermatten creëer je de meest veilige situatie om ongehinderd bij de pedalen te kunnen, omdat ze perfect passen en niet glijden.

Ford - velgen - page image

Lichtmetalen velgen


Of je nu voor luxe, stoer of praktisch gaat, met de lichtmetalen velgen van Ford geef je het uiterlijk van jouw auto een echte boost. Al onze velgen zijn getest op duurzaamheid, kracht en kwaliteit.

Ford - parkeren - page image

Parkeersensoren


Flexibel inparkeren doe je met parkeersensoren. Deze geven een signaal als je te dicht bij een object rijdt. Je kunt ze achteraf laten inbouwen, zodat je altijd en overal gemakkelijk kan inparkeren.

Ford - Bagageruimte bescherming - page image

Bagageruimte bescherming


De hond meenemen, vieze kleding vervoeren of een kinderwagen? Bescherm je achterbak tegen vuil en beschadiging met een duurzame bagagemat.

Ford - Bagageruimte accessoires - page image

Bagageruimte accessoires


Je gaat veiliger op pad als je bagage goed is opgeborgen. Ford biedt je diverse passende rasters, netten en schotten die alles op z’n plek houden, zelfs bij hard remmen.

Ford - Styling - page image

Styling


Personaliseer jouw Ford helemaal naar jouw wens met het ruime aanbod van interieur- en exterieurpakketten. Denk hierbij aan bodystyling, sportpedalen, dorpellijsten en nog veel meer.

Ford accessoires voor je bedrijfswagen

Ford Bedrijfswagens - trekhaken - page image

Trekhaken


Zoek je een geschikte trekhaak voor jouw bedrijfswagen? Ford biedt de vaste of afneembare trekhaak die volledig bij jouw wensen en eisen past.

Ford Bedrijfswagens - dakdragers - page image

Dakdragers


Wat je ook wilt vervoeren, Ford heeft de juiste transportaccessoires om het makkelijker en veiliger te maken, zoals imperiaals en verschillende soorten dakdragers.

Ford Bedrijfswagens - transport - page image

Transport


Om nog meer uit je Ford bedrijfswagen te halen, biedt Ford extra transportmogelijkheden voor op het dak, van kokers tot ladderhouders en meer.

Ford Bedrijfswagens - interieur transport - page image

Interieur transport


Wil je meer transportmogelijkheden in het interieur van je bedrijfswagen? Ford biedt je tal van slimme indelings-, opberg-, draag- en transportoplossingen.

Ford Bedrijfswagens - ladder achter deur - page image

Ladder


Wil je het op- en afladen van dakladingen eenvoudiger maken? Ford biedt een achterdeurladder die je dakbagage stukken bereikbaarder maakt.

Ford Bedrijfswagens - vloermatten - page image

Vloermatten


Bescherm het interieur van je bedrijfswagen tegen vuil en vocht met de duurzame all-weather vloermatten, op maat gemaakt voor jouw Ford.

Ford Bedrijfswagens - lichtmetalen velgen - page image

Lichtmetalen velgen


Geef het uiterlijk van je Ford een Boost!

Wil je de uitstraling van jouw bedrijfswagen verbeteren met een set lichtmetalen velgen? Ford biedt velgen met de looks en de kwaliteit die je zoekt.

Stel een vraag over Ford accessoires

Veelgestelde vragen over Ford accessoires

Ik ben op zoek naar accessoires van Ford. Kan ik die bij Hedin Automotive kopen?

Zeker. Bij Hedin Automotive hebben wij een ruim aanbod van Ford-accessoires. Zo bieden wij trekhaken, dakdragers, dakkoffers, lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Voor welke Ford modellen verkopen jullie accessoires?

Bij Hedin Automotive kun je terecht voor accessoires voor alle Ford modellen. Of je nu op zoek bent naar accessoires voor een Fiesta, Focus, Puma of een Mustang, wij kunnen het leveren.

Verkopen jullie ook accessoires voor Ford bedrijfswagens?

Zeker, ook voor bedrijfswagenaccessoires ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres.