Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Schiedam/Vlaardingen en omstreken

Ben je op zoek naar een goed uitgeruste autogarage in Schiedam en omgeving waar je echte service krijgt? In onze autogarage staan onze ervaren en goed opgeleide automonteurs graag voor je klaar. Zij voeren verschillende diensten uit voor alle automerken, zoals onderhoud, de APK, schadeherstel, banden wissels en het herstellen van ruitschade.  Bij ons in Schiedam werken vakkundige automonteurs met de modernste apparatuur en met originele merkonderdelen.

Bij onze vestiging in Schiedam/Vlaardingen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Hedin Automotive Schiedam / Vlaardingen

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Ford op voorraad in Schiedam/Vlaardingen

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn gemakkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend. 

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Schiedam/Vlaardingen. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.