Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Ford Schiedam

Dé Ford-vestiging van Schiedam/Vlaardingen en omstreken

Ben je op zoek naar een goed uitgeruste Ford autogarage in Schiedam voor onderhoud, de APK, schadeherstel, banden wissels of het herstellen van ruitschade? In onze Ford-vestiging in Schiedam werken vakkundige automonteurs met de modernste apparatuur en met originele merkonderdelen.
Daarnaast ben je van harte welkom voor het maken van een proefrit in de nieuwste Ford modellen en adviseren wij je graag over het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Ford.

Bij onze vestiging in Schiedam/Vlaardingen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Ford op voorraad in Schiedam/Vlaardingen

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Bij ons vind je een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn gemakkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend. 

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze Ford-autogarage in Schiedam/Vlaardingen. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.