Ford Voordeel tot wel € 7.700

Meer voorraad. Meer voordeel. Meer voor jou

Deze zomer profiteer je van meer voordeel op veel van onze voorraadmodellen. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe auto? Dan is dit hét moment om bij Ford-agent Hedin Automotive langs te komen.

Het voordeel op geselecteerde voorraad kan oplopen tot maar liefst € 7.700! Als je kiest voor een financiering of private lease, kunnen we je deze zomer ook op weg helpen. We bieden je een scherp private lease maandtarief of Ford Options al vanaf € 159,- per maand.

Bekijk hieronder onze voorraad of neem contact op voor een proefrit of een offerte.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Ford voorraad nieuw

Veelgestelde vragen over de Ford Voordeel actie

Voor welke Ford modellen zijn er acties?

Bij Hedin Automotive, jouw Ford-agent, zijn er regelmatig acties voor onder andere de Ford Fiesta, Puma, Focus en Kuga. Daarbij kun je natuurlijk altijd onze voorraad bekijken of daar een mooi actiemodel tussenstaat. Ben je op zoek naar private lease aanbiedingen? Dan kun je hier alle mogelijkheden vinden.

Zijn er ook Ford private lease acties?

Jazeker, alle private lease acties vind je op deze pagina. Verder is het ook nog mogelijk om een Ford uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Benieuwd naar de huidige voorraad? Bekijk deze hier. De populaire Ford modellen voor private lease zijn voornamelijk de Ford Fiesta, Puma, Focus en Kuga.

Zijn er ook acties voor voorraadmodellen van Ford?

Omdat Hedin Automotive een van de grootste Ford-agent is profiteer je bij ons vaak van extra voordeel op een groot aanbod populaire uitvoeringen. Het makkelijkste is om dit zelf te ontdekken. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad nieuw of occasions. Ben je er nog niet uit? Bekijk dan ons totale aanbod voorraadmodellen.

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Hedin Automotive?

Jazeker, graag zelfs. De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Deze kun je onder praktisch iedere Ford actiepagina vinden. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Ik wil een proefrit maken in een actiemodel van Ford. Kan dat?

Dat kan. Deze afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen auto? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te testen!

Waar kan ik meer informatie vinden over de actiemodellen van Ford?

Meer informatie over bijvoorbeeld de Ford Fiesta of Ford Puma kun je terug vinden op de specifieke modelpagina’s. Deze vind je in het menu onder 'nieuw' en 'alle modellen' om vervolgens het desbetreffende model te selecteren. Hier kun je meer informatie en foto’s vinden, de brochure en de prijslijst. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe (private lease)auto!

Interesse of een proefrit maken? Vul het formulier in en wij nemen contact op

Heb je een vraag ? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!