Vervang je olie bij Hedin Automotive

Laat jij je auto volgens het Ford onderhoudsschema onderhouden bij Ford-garage Hedin Automotive? Dan wordt de olie van je auto op tijd ververst met de juiste olie. Ook het oliefilter wordt op tijd vervangen met een origineel Ford oliefilter. 

Heeft jouw auto al een tijd geen onderhoud gehad? Dan zien onze vakkundige monteurs wanneer je auto toe is aan een olieverversing. Voor een scherpe prijs kan jij altijd vertrouwen op de kwaliteit van Ford-garage Hedin Automotive.

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak en kom langs.

Waarom moet ik de olie verversen van mij Ford?

Bij elke kilometer die je rijdt met je auto, speelt de motorolie van het motorblok een grote rol. De motorolie zorgt voor de smering en de koeling van het motorblok. De oliefilter zuivert de motorolie van vuil dat in de motor aanwezig is. Na een tijdje kan de oliefilter verstopt raken door het vuil. Deze moet dan vervangen worden. Als je dit niet doet, kan er zelfs motorschade ontstaan. Is de olie van jouw auto al een tijd niet ververst of is jouw Ford gewoon aan onderhoud toe? Plan snel en eenvoudig een afspraak.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Ford olie verversen

Wat voor motorolie kan er in mijn Ford?

Voor een goede smering en koeling van je motor is het belangrijk dat de juiste motorolie en oliefilter worden toegepast. Wij informeren je graag welke olie past bij jouw Ford. Kom langs bij jouw Ford-dealer Hedin Automotive of neem contact met ons op om te informeren naar de juiste olie.  

Wat is het risico als de oliefilter niet tijdig wordt vervangen?

Het is mogelijk dat de oliefilter na een tijdje verstopt gaat zitten. In dat geval moet deze vervangen worden. Als dat niet gebeurt, kan er motorschade ontstaan.