Ford onderdelen

Altijd de juiste onderdelen voor jouw Ford. 

Originele Ford of Motorcraft onderdelen kopen

Bij Ford-garage Hedin Automotive bieden wij je altijd de juiste Ford onderdelen. Zo werken wij bij nieuwe auto's altijd met originele Ford onderdelen. Deze staan altijd voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. Is jouw Ford ouder dan vijf jaar? Ga dan voor Motorcraft Onderdelen. Hiermee kies je voor economisch verantwoorde onderdelen. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het bestellen van de juiste Ford onderdelen of kom langs in de werkplaats.

Ford onderdelen voor auto's jonger dan vijf jaar

Heb jij een Ford die jonger is dan vijf jaar? Kies dan voor originele Ford onderdelen. Op die manier wordt de kwaliteit van je auto gewaarborgd. Ook houd je dan het recht op garantie. Alle originele Ford onderdelen zijn ontworpen volgens de meest recente veiligheidsnormen. Ze zijn van hoge kwaliteit en worden gekenmerkt door een lange levensduur. Zo blijft de kwaliteit van jouw Ford gewaarborgd. De onderdelen zorgen voor optimale prestaties. Ook verminderen ze het brandstofverbruik en de milieubelasting van jouw auto. Alle onderdelen passen perfect en kunnen snel en vakkundig gemonteerd worden. 

De voordelen

  • Eén jaar garantie op alle originele Ford onderdelen.
  • De onderdelen voldoen aan de recente veiligheidseisen.
  • Lange levensduur. Zo blijft kwaliteit van de auto gewaarborgd.
  • Dragen bij aan een efficiënt brandstofverbruik en geringe milieubelasting.
  • Passen perfect en zijn daardoor snel en vakkundig gemonteerd.

Fords onderdelen voor auto's ouder dan vijf jaar

Is jouw Ford vijf jaar of ouder dan kies voor Motorcraft onderdelen Met de onderdelen van Motorcraft kies je voor economisch verantwoorde onderdelen voor je Ford. Het assortiment bestaat uit veel gecontroleerde, tweedehands onderdelen. Denk hierbij aan stuurpompen, koppelingssets, stuurhuizen, dynamo’s en accu’s. De garantie en kwaliteit van deze onderdelen is erg hoogwaardig.  

Neem contact op over Ford onderdelen

Veelgestelde vragen over Ford onderdelen

Ontvang ik garantie op onderdelen?

Op Ford onderdelen krijg je één jaar garantie.

Leveren jullie ook onderdelen voor andere merken?

Als onderdeel van Hedin Automotive leveren wij ook onderdelen voor andere merken. Neem contact met ons op of kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging. 

Ik ben op zoek naar gereviseerde onderdelen, kunnen jullie deze ook leveren?

Ja dat kan. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging. 

Waarom kan ik geen Motorcraft onderdelen gebruiken op mijn auto van vijf jaar of jonger?

Motorcraft onderdelen bevatten veel gereviseerde onderdelen. Om je recht op garantie te behouden monteren wij alleen originele Ford onderdelen. 

Wat is het verschil tussen Motorcraft onderdelen en gewone onderdelen?

Het Motorcraft onderdelen assortiment bevat veel gereviseerde onderdelen. Voor je jongere Ford zijn er de originele Ford onderdelen.