Een Kia zakelijk leasen voor een vaste all-in prijs

De modellen van Kia zijn gewild bij de zakelijke leaserijder. Voor ieder leasebudget is er een Kia beschikbaar. Van de kleine Kia Picanto tot de grote Kia Sportage. Wil je het liefst zo min mogelijk bijtelling betalen dan biedt de Kia e-Niro uitkomst. Deze aansprekende en 100% elektrische auto is zowel gunstig voor je portemonnee als het milieu. Voor welk van de vele Kia-modellen ga jij? 

Lease een Kia uit voorraad

Door te kiezen voor en nieuwe Kia uit voorraad rijd je als leaserijder snel weg in je nieuwe aanwinst. Onze voorraad modellen zijn vaak rijk uitgerust en scherper geprijsd dan nieuw te configureren Kia's. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Daarnaast zijn de nieuwe Kia's uit voorraad ook direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden. Door voor een voorraadmodel te kiezen past jouw droomauto wellicht wel in je leasebudget.

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 
Full operational lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Hedin Automotive blijft juridisch en economisch gezien eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat Hedin Automotive alle eventuele financiële risico’s van jou overneemt en jij geen omkijken naar je auto hebt. Dit is dan ook de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen.

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.

Het maandbedrag is inclusief:  

 • Rente en afschrijving
 • Allrisk verzekering
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Houderschapsbelasting
 • Ongevallenverzekering inzittenden
 • Europese pechhulp
 • Onderhoud en reparaties
 
Financial lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van financial lease, dan koop je de auto als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen.

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Waarom zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Kies je voor het zakelijk leasen van jouw Kia via Kia-dealer Hedin Automotive dan kies je voor zekerheid. Jij en/of je medewerkers rijden in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Hiermee heb je geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties of schadeherstel. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen. Ook regelen wij de financiering om auto’s aan te schaffen en wij beheren de administratie rond je wagenpark. Zou houd jij tijd over om bezig te zijn met je core-business. Nieuwsgierig? Onze verkoopadviseurs op de vestiging informeren je graag.

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Kia

Welke Kia modellen kan ik zakelijk leasen?

Kia heeft een gevarieerd aanbod modellen die je allemaal zakelijk kun leasen. Op je nu gaat voor de Kia Picanto, Ceed, Xceed of Sportage Of een heel ander model. Wij maken graag een offerte op maat. 

Wat zijn de voordelen van zakelijke leasen?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele auto voor een vast bedrag per maand. In het maandbedrag zitten alle kosten inbegrepen, daardoor weet je altijd waar je aan toe bent en houd je grip op de kosten. Daarnaast word je door onze mensen van Hedin AutomotiveLease ontzorgt, waardoor jij bezig kunt zijn met je core business. 

Welke zakelijke leasevormen zijn er voor Kia?

Bij Hedin Automotive bieden we verschillende vormen van zakelijke lease aan: full operational lease en financial lease zijn de belangrijkste.  

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?