Rijd een gloednieuwe Kia Niro voor een vaste prijs met private lease

De Kia Niro is zuinig, krachtig & nu extra voordelig door de meest aantrekkelijke private lease actie voor het nieuwe model. Kies voor private lease van Hedin Automotive en rijd een gloednieuwe Kia Niro vanaf € 509 per maand!

Profiteer van een wel heel scherp private leasetarief en ruil tegelijkertijd je huidige auto voor het allerhoogste tarief bij ons in. Je kunt eenvoudig een indicatieve waarde opvragen met behulp van onze online taxatietool.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Kia Niro Hybrid

Ervaar rust en ruimte 

De Kia Niro heeft een automatische versnellingsbak, waardoor je in alle rust lange ritten maakt. De meters die de Niro elektrisch rijdt laten je optimaal genieten van je omgeving. Het interieur is flexibel en past zich aan jou aan. Klap de achterbank neer voor grote stukken bagage, terwijl je je kostbaarheden veilig uit het zicht opbergt. 

Private lease de Kia Niro Hybrid

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Kia Niro Hybrid zelf ervaren?

Ontdek de Kia Niro nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Kia Niro Hybrid private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Niro per maand?

Bij Kia-dealer Hedin Automotive lease je al een Kia Niro vanaf € 509 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Niro leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Kia Niro op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia Niro?

Meer informatie over de Kia Niro vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.  

Wat zit bij het private leasetarief van de Kia Niro inbegrepen?

Bij het leasetarief van de Kia Niro Hybrid zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!