Hedin Automotive Kia in Sittard (voorheen Janssen Kerres)

Openingstijden Hedin Automotive Kia in Sittard

Breng een bezoek aan onze Kia-dealer in Sittard

We nodigen je van harte uit bij onze Kia-dealer in Sittard voor het samenstellen van een gloednieuwe Kia of het uitzoeken van een mooie occasion. We vertellen je graag meer over het kopen, leasen of financieren van een auto en bieden je de mogelijkheid om een proefrit te maken in een Kia naar keuze.

In onze Kia-garage in Sittard onderhouden we jouw auto met originele onderdelen en hebben we de juiste kennis en ervaring in huis. Maak online een werkplaatsafspraak voor jouw Kia en kom langs bij ons in Sittard.

Bij onze Kia-vestiging in Sittard hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Kia Sittard. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Sittard heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Sittard ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kia uit voorraad in Sittard

Bij onze Kia-dealer in Sittard hebben we een ruime voorraad Kia modellen klaarstaan. Dit zijn zowel rijk uitgeruste nieuwe modellen als jonge, kwalitatieve occasions. Onze voorraad is scherp geprijsd en je bent uiteraard van harte welkom voor het maken van een proefrit.

Onderhoud en service bij Kia-dealer Sittard

Heeft jouw Kia onderhoud of reparatie nodig? Of is jouw auto toe aan een nieuwe APK of bandenwissel? Bij onze Kia-dealer in Stittard staan onze gecertificeerde monteurs voor je klaar en werken wij met originele merkonderdelen.

Werken bij Hedin Automotive Kia in Sittard

Hedin Automotive heeft doorlopend mooie vacatures openstaan. Met vestigingen in heel Nederland vertegenwoordigen we nagenoeg alle merken en vind je altijd een uitdaging die bij je past. Denk hierbij aan een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, vestigingsmanager of klantcontactmedewerker. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze Kia-dealer in Sittard en vind jouw ideale baan.