Openingstijden Janssen Kerres / Hedin Automotive Kia in Sittard

Breng een bezoek aan onze Kia-dealer in Sittard

We nodigen je van harte uit bij onze Kia-dealer in Sittard voor het samenstellen van een gloednieuwe Kia of het uitzoeken van een mooie occasion. We vertellen je graag meer over het kopen, leasen of financieren van een auto en bieden je de mogelijkheid om een proefrit te maken in een Kia naar keuze.

In onze Kia-garage in Sittard onderhouden we jouw auto met originele onderdelen en hebben we de juiste kennis en ervaring in huis. Maak online een werkplaatsafspraak voor jouw Kia en kom langs bij ons in Sittard.

Bij onze Kia-vestiging in Sittard hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kia uit voorraad in Sittard

Bij onze Kia-dealer in Sittard hebben we een ruime voorraad Kia modellen klaarstaan. Dit zijn zowel rijk uitgeruste nieuwe modellen als jonge, kwalitatieve occasions. Onze voorraad is scherp geprijsd en je bent uiteraard van harte welkom voor het maken van een proefrit.

Onderhoud en service bij Kia-dealer Sittard

Heeft jouw Kia onderhoud of reparatie nodig? Of is jouw auto toe aan een nieuwe APK of bandenwissel? Bij onze Kia-dealer in Stittard staan onze gecertificeerde monteurs voor je klaar en werken wij met originele merkonderdelen.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!