Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling!

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Bedrijfswageninrichting & bestickering bij Hedin Automotive

Bespaar tijd met de bedrijfswageninrichtingen van Hedin Automotive. Aansluitend op jouw wensen leveren wij unieke maatwerkoplossingen, zodat ieder gereedschap netjes en veilig opgeborgen word. Wij regelen voor jou het gehele proces, van A tot Z. Hierop aansluitend maakt Hedin Automotive de inrichting ook herbruikbaar. Heb jij een nieuwe bedrijfswagen? Dan kun jij gemakkelijk de inrichting weer opnieuw gebruiken. Ontzettend handig en duurzaam!

Wil je jouw bedrijfswagen als visitekaartje gebruiken? Dan ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Wij voorzien door middel van bedrijfswagenbestickering jouw bedrijfswagen van het gewenste design. Van logo’s en contactgegevens tot aan volledige bestickering van jouw bedrijfswagen. Interesse? Wij informeren jou graag over onze inrichtingen en bestickering.

Elektrische bedrijfswagens bij Hedin Automotive

Overweeg je de overstap naar een volledig elektrische bedrijfswagen? Als officieel dealer van tal van merken heeft Hedin Automotive altijd een geschikte elektrische bedrijfswagen. Ontdek meer op onze informatie pagina, bekijk direct onze voorraad elektrische bedrijfswagens of verdiep je in één van onze merken.

Bedrijfswageninrichtingen voor iedere branche

Hé ondernemer, maak jouw bedrijfswagen compleet! Met een bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive wordt jouw nieuwe of huidige bedrijfswagen een mobiele werkplek. Geen inbouw of opbouw is te gek. Van stroomvoorziening tot aan het opbergen van ladders en losse spullen ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Kies voor tijdsbesparing en efficiëntie.

Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over de verschillende bedrijfswageninrichtingen afgestemd op iedere branche.

2025: van diesel naar volledig elektrische bedrijfswagens

De versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden: wat betekent dit voor jou? In onze whitepaper informeren wij je graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. 

Vanaf 2025 worden nieuwe bedrijfswagens met verbrandingsmotor voorzien van BPM (de ondernemersvrijstelling vervalt). Daarnaast worden verschillende steden in Nederland gemarkeerd als een zero emissiezone, wat inhoudt dat jij alleen met een volledig elektrische bedrijfswagen de stad in mag. 

Wil jij meer informatie over het jaar 2025? Lees alles in onze whitepaper.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Een bedrijfswagen leasen, financieren, verzekeren of huren

Maak een werkplaatsafspraak bij Hedin Automotive voor je bedrijfswagen

Op je bus moet je kunnen vertrouwen. Daarom laat je uitsluitend monteurs met vakkennis werken aan jouw bedrijfswagen en kies je voor onderhoud bij Hedin Automotive. Wij werken elke dag weer met passie in onze werkplaatsen en zorgen ervoor dat jouw bedrijfswagen in topstaat is! Online maak je gemakkelijk een afspraak in onze werkplaats.

Hedin Automotive: jouw partner in bedrijfswagen mobiliteit

Wij zijn officieel dealer van bijna alle merken bedrijfswagens in Nederland. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere, Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Nissan, Peugeot, Citroën, Opel en Renault bedrijfswagens. En met vestigingen door het hele land is er altijd wel een Hedin Automotive vestiging dichtbij.

Hedin Automotive biedt een totale mobiliteitsoplossing die past bij jou en je bedrijf! Je kunt een bedrijfswagen direct kopen, leasen of financieren. En als klant van Hedin Automotive kun je rekenen op de volgende services: scherpe prijzen dankzij een groot netwerk en inkoopcondities, veel merken direct leverbaar, onderhoud voor alle automerken, schadeherstel door ons eigen schadeherstelbedrijf en een eigen contactpersoon gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB.

Veelgestelde vragen over bedrijfswagens bij Hedin Automotive

Welke merken bedrijfswagens verkopen jullie?

Het Hedin Automotive bedrijfswagen aanbod is ruim met onder andere de merken Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Nissan, Peugeot, Citroën, Opel en Renault.

Waar kan ik terecht voor onderhoud aan mijn bedrijfswagen?

Hedin Automotive heeft locaties door het hele land. Je kunt het beste terecht bij de Hedin Automotive-dealer van het merk van je keuze. Als je een voorkeur hebt voor een andere vestiging (bijvoorbeeld een die dichterbij is), dan kunnen we je in veel gevallen ook daar helpen.

Ik wil een bedrijfswagen leasen. Kan dit bij Hedin Automotive?

Ja, bij ons kun je een bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. Ontdek online meer over bedrijfswagen lease of kom voor meer informatie en persoonlijk advies naar één van onze vestigingen.

Ik wil een bedrijfswagen financieren. Kan dit bij Hedin Automotive?

Ja, bij ons kun je een bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. Ontdek online meer over zakelijke financieringen of kom voor meer informatie en persoonlijk advies naar één van onze vestigingen.

Wat is de levertijd van een bedrijfswagen?

Wanneer het een voorraadauto betreft kun je er meestal al binnen een week in rijden. Als de wagen moet worden besteld is de levertijd afhankelijk van de importeur.

Ik wil mijn bedrijfswagen inruilen. Wat is mijn huidige bedrijfswagen waard?

Wij maken met plezier een inruilvoorstel voor je huidige bedrijfswagen. Je kunt online een indicatieve waarde opvragen. Om een definitief inruilbedrag vast te stellen, moeten wij de auto fysiek bij één van onze vestigingen taxeren. 

Ik zoek een bedrijfswageninrichting, doen jullie dat ook?

Wij bouwen standaard bedrijfswageninrichtingen en inrichtingen op maat, op locaties door het hele land of bij jouw eigen bedrijf.