Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Maak een werkplaatsafspraak bij Hedin Automotive voor je bedrijfswagen

Op je bus moet je kunnen vertrouwen. Daarom laat je uitsluitend monteurs met vakkennis werken aan jouw bedrijfswagen en kies je voor onderhoud bij Hedin Automotive. Wij werken elke dag weer met passie in onze werkplaatsen en zorgen ervoor dat jouw bedrijfswagen in topstaat is! Online maak je gemakkelijk een afspraak in onze werkplaats.

Totale mobiliteitsoplossing 

Hedin Automotive denkt mee met ondernemers en biedt je daarom meegroeigarantie. Groeit je onderneming zo snel dat je een grotere bedrijfswagen nodig hebt? Dan kun je tegen lage kosten overstappen naar een grotere bedrijfswagen. Natuurlijk inclusief hetzelfde uitrustingspakket en een op maat gemaakte laadruimte inrichting. 

De meegroeigarantie geldt voor kopen en voor leasen. Met het totale mobiliteitspakket van Hedin Automotive kun je vol gas blijven ondernemen! 

Een bedrijfswagen kopen, leasen of huren

Bedrijfswagen kopen

Voordelige bedrijfswagens uit voorraad of zelf samengesteld


Zoek je direct een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen? Bekijk dan onze voorraad. Onze occasions zijn in perfecte conditie en worden in veel gevallen standaard met 2 jaar garantie geleverd.

Bedrijfswagen leasen

Zakelijke lease op de maat van je onderneming


Ben je op zoek naar een geschikte leaseauto voor je bedrijf? Hedin Automotive biedt aantrekkelijke leasemogelijkheden van starterslease tot full operational lease. Stel zelf je ideale bedrijfswagen samen! 

Bestelbus huren 

Voordelig huren en altijd kilometer vrij


Hedin Automotive heeft diverse merken en modellen jonge bestelbussen beschikbaar voor verhuur, met verschillende laadruimtes en het laadgewichten. Alle bussen hebben airco, zijn reclamevrij en beschikbaar met diverse opties en accessoires.

Hedin Automotive: jouw partner in bedrijfswagen mobiliteit

Wij zijn officieel dealer van bijna alle merken bedrijfswagens in Nederland. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere, Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Nissan, Peugeot, Citroën, Opel en Renault bedrijfswagens. En met vestigingen door het hele land is er altijd wel een Hedin Automotive vestiging dichtbij.

Hedin Automotive biedt een totale mobiliteitsoplossing die past bij jou en je bedrijf! Je kunt een bedrijfswagen direct kopen, leasen of financieren. En als klant van Hedin Automotive kun je rekenen op de volgende services: scherpe prijzen dankzij een groot netwerk en inkoopcondities, veel merken direct leverbaar, onderhoud voor alle automerken, schadeherstel door ons eigen schadeherstelbedrijf en een eigen contactpersoon gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB.

Veelgestelde vragen over bedrijfswagens bij Hedin Automotive

Welke merken bedrijfswagens verkopen jullie?

Het Hedin Automotive bedrijfswagen aanbod is ruim met onder andere de merken Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Nissan, Peugeot, Citroën, Opel en Renault.

Waar kan ik terecht voor onderhoud aan mijn bedrijfswagen?

Hedin Automotive heeft locaties door het hele land. Je kunt het beste terecht bij de Hedin Automotive-dealer van het merk van je keuze. Als je een voorkeur hebt voor een andere vestiging (bijvoorbeeld een die dichterbij is), dan kunnen we je in veel gevallen ook daar helpen.

Wat is de levertijd van een bedrijfswagen?

Wanneer het een voorraadauto betreft kun je er meestal al binnen een week in rijden. Als de wagen moet worden besteld is de levertijd afhankelijk van de importeur.

Ik zoek een bedrijfswageninrichting, doen jullie dat ook?

Wij bouwen standaard bedrijfswageninrichtingen en inrichtingen op maat, op locaties door het hele land of bij jouw eigen bedrijf.

Wat is mijn huidige bedrijfswagen waard?

Wij maken met plezier een inruilvoorstel voor je huidige bedrijfswagen. Om een definitief inruilbedrag vast te stellen, moeten wij de auto fysiek op een van onze vestigingen zien.