Rijd zorgeloos in de Kia EV6 voor een vast bedrag per maand

De volledig elektrische crossover van Kia is grensverleggend en heeft een buitengewoon sportief en modern uiterlijk. Met een rijbereik tot 528 km, maakt Kia elektrisch rijden zorgeloos. Is de accu leeg? Geen probleem! Dankzij de bijzondere snelle 800V-oplaadtechniek van de EV6 ben je snel weer op weg. Opladen van 10 tot 80% duurt onder optimale omstandigheden circa 18 minuten. Zo kun je binnen 4,5 minuut alweer 100 kilometer bijladen. 

Naast een scherp leasetarief vanaf € 529 kun je je huidige auto voordelig bij ons inruilen. Benieuwd wat jouw auto waard is? Gebruik dan onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd.

Bereken hieronder gemakkelijk jouw vaste private leasetarief voor de Kia EV6 en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Kia EV6

Ontworpen om te inspireren

De Kia EV6 is volledig elektrisch met uitstekende prestaties. De efficiëntie van de EV6 is niet alleen terug te zien in de hoge actieradius en de spraakmakende snelle oplaadtechniek, maar ook in de high-end technologieën die door de gehele auto zijn uitgevoerd. Denk aan intelligente koplampen, snelwegassistentie, (op afstand bedienbare) slimme parkeerassistentie en nog veel meer. 

Private lease de Kia EV6

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Kia EV6 zelf ervaren?

Ontdek de Kia EV6 nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Kia EV6 private leasen

Wat kost het private leasen van een Kia EV6 per maand?

Bij Kia-dealer Hedin Automotive lease je al een nieuwe Kia EV6 vanaf € 529 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia EV6?

Meer informatie over de Kia EV6 vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure & prijslijst van deze auto. 

Wat zit bij het private leasetarief van de Kia EV6 inbegrepen?

Bij het leasetarief van de Kia EV6 zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!

Wat is de actieradius van de Kia EV6?

De standaarduitvoering van de EV6 is leverbaar met een rijbereik tot 394 km (WLPT), maar het maximale elektrische bereik van de EV6 is tot 528 km.