Waarom financial lease

Voor jou als ondernemer is een auto of bedrijfswagen belangrijk. Daarbij houd je de kosten graag overzichtelijk. Om je als ondernemer financieel te ontzorgen, financier je je auto met Financial Lease van Hedin Automotive.   

Met Financial Lease van Hedin Automotive ben je zelf economisch eigenaar van de auto. Hierdoor kun je rente- en afschrijvingskosten jaarlijks aftrekken bij de Belastingdienst. Daarnaast mag je een auto met grijs kenteken voor beroepsvervoer aanschaffen. De Belastingdienst ziet de auto als bedrijfsmiddel, zodat er een investeringsaftrek mogelijk is. Met Financial Lease kun je alle kanten op. Wij passen ons aan naar jouw behoefte.  

Voordelen van financial lease

Met Financial Lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen:  

  • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
  • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
  • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
  • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
  • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
  • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Met het mobiliteitspakket van Hedin Automotive heb je de ideale zakelijke financiering voor je auto. En daarmee krijg je ook extra’s en kortingen voor andere diensten van Hedin Automotive. 

Ben je geïnteresseerd in Financial Lease van Hedin Automotive? Of wil je eerst meer weten? Onze specialisten informeren je graag over de mogelijkheden en geven je graag vrijblijvend advies. Vraag naar een specifieke (bedrijfs)auto die wij online aanbieden of vraag online een gesprek aan met een adviseur van Hedin Automotive.   

Veelgestelde vragen over financial lease

Wat betekent Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aanschaft voor jouw bedrijf. De aanschaf van de auto wordt betaald door Hedin Automotive, maar je bent als koper wel direct de economische eigenaar. Per maand los je een vastgesteld bedrag af, zodat je voldoende financiële ruimte overhoudt.  

Is er bij Financial Lease een investeringsaftrek bij de Belastingdienst mogelijk?

Ja, bij Financial Lease is een investeringsaftrek mogelijk bij de Belastingdienst. Dit komt doordat jouw auto bij de Belastingdienst wordt aangemerkt als bedrijfsmiddel.