Onze ervaren monteurs staan voor je klaar!

Uiteraard wil je dat jouw Kia in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen jouw Kia van binnen en van buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Met passie voor het merk Kia en vanuit onze moderne werkplaatsen werken zij graag aan jouw auto. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.  

Kia onderhoud, acties, onderdelen, APK en meer...

Kia accessoires: maak je Kia persoonlijk

Wil je jouw nu al rijk-uitgeruste Kia nog meer naar je eigen smaak maken? Met de accessoires van Kia, maak je jouw auto nog mooier en persoonlijker. Je kunt bij Kia kiezen uit een breed aanbod accessoires. Of het nu om lichtmetalen velgen, winterbanden, een uitlaatsierstuk of een trekhaak gaat, met Kia-accessoires is er heel veel mogelijk.  Uiteraard zijn de Kia-onderdelen van hoge kwaliteit, betrouwbaar én duurzaam. Ze zijn exact voor jouw Kia ontworpen en passen perfect. Nieuwsgierig? Check de webshop van Kia voor de mogelijkheden. 

Kia ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Kia en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Kia-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Kia en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Kia repareren.

Reparatie en vervanging

Bij Hedin Automotive helpen wij je graag met het vervangen of repareren van onderdelen aan je auto. Zo houden wij je auto altijd in topconditie. Of het nu gaat om een set nieuwe banden, een uitlaat die aan vervanging toe is of andere ruitenwissers. Vervang of repareer altijd tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Hedin Automotive heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden.

Geen Kia, toch onderhoud?

Heb je geen Kia, maar wil je dat wij jouw Fiat, Opel, Mitsubishi, Renault of welk ander merk dan ook onderhouden of repareren? Geen probleem. Wij staan voor je klaar. Bij ons is ieder merk welkom, want wij begrijpen dat het soms net even handiger is om in de buurt een garage te hebben die jouw auto van nieuwe banden voorziet of de APK regelt. Onze ervaren en deskundige monteurs kunnen iedere merk aan. Komen wij er niet uit, dan hebben wij een groot netwerk aan specialisten die met ons mee kunnen denken.  

Veelgestelde vragen over Kia onderhoud bij Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Kia?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je Kia gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Kia?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Kia?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Kia zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijg je garantie op het werk dat wij verrichten.

Heeft Hedin Automotive acties voor service en onderhoud aan mijn Kia?

Ja, wij hebben geregeld scherpe werkplaatsacties voor bijvoorbeeld onderhoud. Onze lopende acties vind je hier.

Ik heb schade aan mijn Kia. Kan ik dit laten repareren bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Daarnaast hebben onze schade-adviseurs de laatste technische kennis van jouw Kia.