Schakel over naar een elektrische Kia

Benieuwd naar elektrisch rijden? Bijvoorbeeld in de elektrische Niro EV of EV6? Voor wie naast batterijtechnologie ook nog graag vertrouwt op een benzinemotor met lage CO2- uitstoot, biedt Kia naast volledige elektrische auto's een compleet aanbod hybrides en Plug-in Hybrides. Zoveel keuzevrijheid in aandrijfsystemen vind je nergens. 

Ontdek meer informatie over de elektrische modellen van Kia of vind direct jouw elektrische of Plug-in Hybride Kia in onze voorraad.

Rijbereik van een elektrische Kia

Met een elektrische auto kom je verder dan je denkt. Zo heeft de Kia Niro EV een actieradius van 460 km (WLTP) en heeft het grootste accupakket van de EV6 een bereik van zo'n 528 km (WLTP).  Als je daarbij bedenkt hoe vaak per jaar jij in één rit meer dan 200 km aflegt, snap je al snel: de actieradius van een elektrische Kia is in de praktijk meestal méér dan genoeg! 

Zorgeloos elektrisch rijden met de laadoplossingen van Hedin Automotive

Hedin Automotive is jouw one-stop-shop voor de aanschaf een nieuwe elektrische auto. Bij ons kun je namelijk niet alleen terecht voor jouw nieuwe elektrische Kia, maar ook voor het regelen van een geschikte laadoplossing. Zo zorgen wij - wanneer jij dat wilt - voor de juiste laadpaal, de installatie ervan én een bijbehorende laadpas. Hedin Automotive en Kia werken samen met Abel&Co, een vakkundige leverancier van kwaliteit. 

Jouw elektrische Kia opladen

Jouw elektrische Kia opladen kan op veel plekken en manieren. Gewoon thuis, overdag of ’s nachts. Op kantoor of in de stad aan een laadpaal. Of onderweg, aan een snellader. Een volle accu haal je tegenwoordig bijna overal. 

Kosten en bijtelling

Een elektrische Kia biedt veel (fiscale) voordelen, zowel bij aanschaf als bij gebruik. Daar geniet je als eigenaar, berijder of ondernemer dus extra van. Je betaalt geen BPM of wegenbelasting. En als zakelijke rijder betaal je een  lage bijtelling. 

Subsidieregeling voor elektrische personenauto's

Overweeg je een elektrische auto bij ons te kopen of te leasen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische personenauto's in de kleinere en compacte middenklasse. Wij helpen je uiteraard graag bij het indienen van een subsidie-aanvraag. 

Meer weten? Kom langs bij een Kia-vestiging van Hedin Automotive bij jou in de buurt.

100% elektrische Kia kopen?

Bij Hedin Automotive kun je een elektrische Kia direct uit voorraad kopen, leasen of financieren. Een volledige elektrische Kia heeft alleen een elektromotor en stoot geen schadelijke stoffen uit – hij heeft niet eens een uitlaat. De accu’s laad je op via stopcontact, laadpaal of snellader én door het terugwinnen van bewegingsenergie. Als je remt op de motor, werkt de elektromotor als dynamo en win je zelfs kleine beetjes energie terug.
Elektrisch rijden is voor zakelijke rijders zeer interessant. Met een lage bijtelling voor zakelijke rijders en een indrukwekkend rijbereik is een elektrische Kia de ideale keuze.

Ontdek online onze voorraad elektrische Kia's en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.

Hybrid & Plug-in Hybrid

Een hybride auto heeft niet slechts één motor, maar twee. Terwijl conventionele auto’s werken met een verbrandingsmotor en brandstof, en elektrische auto’s met een elektromotor en accu’s, heeft een hybride de voordelen van allebei. 

Een Plug-in Hybrid kun je zelfs met de bijgeleverde laadkabels opladen via een normaal stopcontact of aan een openbare laadpaal. Dat geeft de PHEV een groter puur elektrisch bereik dan een gewone Hybrid.

Connectiviteit

De superslimme UVO Connect app, speciaal door Kia ontwikkeld voor Android en Apple smartphones, vertelt je alles wat je wilt weten over je auto, de actuele status en je gemaakte ritten. En, nog mooier: je kunt er veel zaken zelfs op afstand mee uitlezen of bedienen.

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Hoe kunnen we je het beste bereiken?