24/7 pechhulp in Europa

Als je een Kia koopt, heb je standaard recht op zeven jaar garantie. Mogelijk verschilt de fabrieksgarantie per model. Lees hierover meer op onze garantie pagina. Ook heb je recht op de levenslange Kia internationale wegenhulpgarantie. Daarmee krijg je 24/7 pechhulp in Nederland en de rest van Europa. Als je onderweg problemen met je auto krijgt, beperken wij jouw ongemak tot een minimum. Je bent zo snel mogelijk weer op weg. Ook is het mogelijk de Kia internationale wegenhulpgarantie uit te breiden met pechhulp voor je aanhangwagen of caravan. 

Voor hulp onderweg bel je naar +31 (0) 888 542 542 (0888 - kia kia).  

Voordelen van de Kia Internationale Wegenhulpgarantie

  • Hulp ter plaatse of wegslepen naar de dichtstbijzijnde dealer
  • Vervoer naar huis per openbaar vervoer, taxi of vliegtuig
  • Vervangend vervoer
  • Hotelovernachting
  • Overdraagbaar bij de verkoop van jouw Kia
  • Geldig in heel Europa

Kia Internationale Wegenhulpgarantie bij Hedin Automotive

Heb jij een nieuwe Kia gekocht? Dan krijg je drie jaar gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie. Kom jaarlijks langs bij de Kia-dealer of Kia-reparateur om jouw Kia internationale wegenhulpgarantie te verlegen. Je krijgt dan een nieuwe MijnKia klantenkaart. Ook na deze drie jaar is het mogelijk om jouw Kia internationale wegenhulpgarantie te verlengen. Dit doe je bij een onderhoudsbeurt in combinatie met de Kia Family Card. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Volledige pechhulp voor jouw caravan of aanhangwagen

Het is nu ook mogelijk om de dekking van jouw Kia Internationale Wegenhulpgarantie uit te breiden met caravan- of aanhangwagendekking. Al vanaf €19,95 per jaar ga jij zonder zorgen op pad. Zo word jij in binnen- en buitenland geholpen als je problemen hebt door mechanische pech of een lekke band. Als jouw caravan niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden, wordt er gekeken naar een van de volgende oplossingen:  

  • Jouw caravan (en bagage) wordt getransporteerd naar een adres in Nederland
  • Je krijgt (in het buitenland) de beschikking over een vervangende caravan voor een periode van maximaal veertien dagen.
  • Je krijgt (in het buitenland) een bijdrage voor hotelkosten als je in de buurt geen verblijfplaats hebt. Je krijgt maximaal €80 (inclusief BTW) p.p.p.n. vergoed voor een periode van veertien dagen.

Reparatie, vervanging of repatriëring is niet opgenomen in de Kia internationale wegenhulpgarantie dekking. Sluit hiervoor een aparte caravandekking af bij Kia.

Veelgestelde vragen over Kia internationale wegenhulp

Is de Kia Internationale Wegenhulpgarantie geldig in het buitenland?

Ja, de Kia Internationale Wegenhulpgarantie is geldig in heel Europa.  

Wanneer heb ik recht op de gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie?

Als je een Kia hebt gekocht, krijg je drie jaar gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie. Kom jaarlijks langs bij een Kia-dealer of Kia-reparateur om deze te verlengen. Je krijgt dan een nieuwe MijnKia klantenkaart. Ook na deze drie jaar is het mogelijk om je Kia internationale wegenhulpgarantie te verlengen. Dit doe je bij een onderhoudsbeurt en in combinatie met de Kia Family Card.