Kia acties bij Hedin Automotive

Extra voordeel op jouw nieuwe Kia.

Vind alle Kia acties bij Hedin Automotive

Profiteer van speciale Kia-deals en stel zelf een gloednieuwe Kia samen of kies direct één van onze rijk uitgeruste voorraadmodellen met hoge kortingen. Geniet van veel voordeel en ruil tegelijkertijd je huidige auto voordelig bij ons in. Benieuwd wat hij waard is? Bereken het eenvoudig met onze online taxatietool.

Vind hieronder alle lopende acties en sla je slag! Vraag direct een offerte aan of plan een proefrit middels de buttons of het contactformulier.

Bereken de inruilwaarde van je huidige auto

Gebruik onze online taxatie tool en ontvang na slechts 2 stappen een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Meer weten over alle Kia acties?

Voor welke Kia modellen zijn er acties?

Bij Hedin Automotive, jouw Kia-dealer van Noord-Holland, zijn er regelmatig acties voor onder andere de Kia Picanto, Rio, Niro, Stonic en Ceed-familie. Daarbij kun je natuurlijk altijd onze voorraad bekijken of daar een mooi actiemodel tussenstaat. Ben je op zoek naar private lease aanbiedingen? Dan kun je hier alle mogelijkheden vinden

Zijn er ook Kia private lease acties?

Jazeker, alle private lease acties vind je op deze pagina. Verder is het ook mogelijk om een Kia uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Benieuwd naar de huidige voorraad? Bekijk deze hier. De populaire Kia modellen voor private lease zijn voornamelijk de Kia Picanto, Rio, Stonic en Niro.

Zijn er ook acties voor voorraadmodellen van Kia?

Omdat Hedin Automotive een van de grootste Kia-dealers is profiteer je bij ons vaak van extra voordeel op een groot aanbod populaire uitvoeringen. Het makkelijkste is om dit zelf te ontdekken. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad nieuw of occasions. Ben je er nog niet uit? Bekijk dan ons totale aanbod voorraadmodellen.

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Hedin Automotive?

Jazeker, graag zelfs. De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Deze kun je onder praktisch iedere Kia actiepagina vinden. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Ik wil een proefrit maken in een actiemodel van Kia. Kan dat?

Dat kan. Deze afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen auto? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te testen!

Waar kan ik meer informatie vinden over de actiemodellen van Kia?

Meer informatie over bijvoorbeeld de Kia Picanto of Kia Niro kun je terug vinden op de specifieke modelpagina’s. Deze vind je in het menu onder 'nieuw' en 'alle modellen' om vervolgens het desbetreffende model te selecteren. Hier kun je meer informatie en foto’s vinden, de brochure en de prijslijst. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe (private lease)auto!