Kia zakelijke lease voorraad

Is je zakelijke leaseauto toe aan vervanging? Of wil je je wagenpark uitbreiden? Al eens aan een Kia gedacht? Bij Kia hebben wij een ruime keuze aan modellen, waardoor er voor ieder leasebudget iets bij zit. Ga je dan ook nog voor een Kia uit voorraad met zakelijk lease van Hedin Automotive, dan kun je snel op weg. Ontdek online het aanbod en plan een afspraak voor een proefrit. 

Ervaar je nieuwe Kia tijdens een proefrit

Heb jij de Kia die bij je past gevonden. Ga dan proefrijden in je nieuwe Kia Rio, Ceed, Xceed of Sportage. Een afspraak voor een proefrit is online snel gemaakt of neem contact op met de vestiging waar jouw nieuwe Kia staat. Tip: probeer meerdere soorten wegen uit en test ook even of hij makkelijk te parkeren is. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Veel succes en plezier met proefrijden.

Waarom een Kia Zakelijk Leasen?

Voor ondernemers is zakelijk leasen een uitkomst. Je rijdt voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto, zonder bijkomende kosten. Daarnaast staat je auto niet op je balans, waardoor je meer financiële ruimte houdt. Kijk hier voor meer informatie over zakelijke leasen.