De nieuwe Kia EV9 bij Hedin Automotive

De nieuwe Kia EV9 is een grote, volledig elektrische SUV met een gedurfd en elegant design. De ‘Opposites United’ designtaal van Kia is in dit model voor het eerst toegepast. Voor Kia een belangrijke stap in de transformatie naar aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen.

De EV9 heeft drie volwaardige zitrijen en biedt daardoor volop ruimte en comfort. Daarnaast bevat de auto de nieuwste technologie voor een rit vol rust en harmonie.

De Kia EV9 staat nog niet in de showrooms van Hedin Automotive. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom dit nieuwe model.

De Kia EV9 is 'Bold for Nature'

De natuurlijke materialen die zijn gebruikt en de strakke lijnen van het ontwerp vormen een mooi contrast. De EV9 is door zijn robuuste uiterlijk een echte eyecatcher. Het front van de EV9 wordt bepaald door strakke lijnen en de nieuwste evolutie van de bekende ‘Tiger Face’ van Kia.
Het gebruiksvriendelijke design van het interieur is ruim, licht en luchtig en mooi afgewerkt. Het zwevende panoramische dashboard zorgt voor een gemakkelijke bediening van alle functies zonder al te veel knoppen.

Specificaties van de Kia EV9

De nieuwe EV9 is doordacht tot in de kleinste details. Dat maakt de auto uiterst geavanceerd. Het unieke design zorgt voor efficiënt gebruik van ruimte. Benieuwd naar alle specificaties? Bekijk ze in de verschillende afbeeldingen. Je vergroot deze door erop te klikken.

De Kia EV9 is een ruimtewonder

De EV9 heeft een lange wielbasis en een compleet vlakke vloer. Die combinatie zorgt voor enorm veel ruimte met een comfort op lounge niveau voor alle drie de zitrijen. De EV9 wordt leverbaar in een zes- of zevenpersoons opstelling. De stoelen op de eerste en tweede rij kunnen tijdens het opladen in een relaxstand worden gezet. De stoelen op de tweede rij zijn 180 graden draaibaar en de stoelen op de derde rij beschikken over bekerhouders en laadpunten voor mobiele apparaten. 

Hedin Automotive: de Kia-dealer van Nederland

Wil je meer weten over Kia en de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto? Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Met vestigingen in heel Nederland is er altijd een Kia-vestiging van Hedin Automotive bij jou in de buurt.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Kia EV9

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Kia of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de nieuwe Kia EV9

Wat kost de EV9?

De prijzen van de nieuwe Kia EV9 zijn nog niet bekend gemaakt. Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Is de EV9 volledig elektrisch?

Ja, de Kia EV is volledig elektrisch en daarmee vrij van uitstoot. De EV9 is daarmee klaar voor de toekomst.