Openingstijden Hedin Automotive Kia in Maastricht

Kia-dealer Maastricht is dé plek voor alles van Kia

Bij onze Kia-dealer in Maastricht vind je de nieuwste Kia modellen en jonge, kwalitatieve occasions. Onze verkoopadviseurs staan graag voor je klaar voor het geven van vrijblijvend advies, het maken van een proefrit of andere vragen. Daarnaast houden wij jouw auto in topconditie in onze garage en werken wij met originele Kia-onderdelen. Maak online een afspraak voor onderhoud, reparatie, een APK of een bandenwissel en kom langs bij onze Kia-dealer in Maastricht.

Bij onze Kia-vestiging in Maastricht hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Kia Maastricht. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Maastricht heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Maastricht ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kia voorraadauto's bij onze dealer in Maastricht

Ben je op zoek naar een nieuwe Kia? Of een occasion? Bij onze Kia-dealer in Maastricht vind je een ruime voorraad zowel nieuwe als tweedehands modellen. Onze voorraad is scherp geprijsd en je bent van harte welkom voor het maken van een proefrit in een Kia naar keuze.

Kia onderhoud en service in Maastricht

Heeft jouw Kia onderhoud nodig, een reparatie, een APK keuring of wil je graag langskomen voor een bandenwissel? Maak eenvoudig online een afspraak in onze Kia garage in Maastricht en kom langs. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.  

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!