De nieuwe Kia EV3 conceptauto bij Hedin Automotive

De nieuwe Kia EV3 is een volledig elektrische conceptauto van Kia die de toekomst van elektrische mobiliteit zal vertegenwoordigen. Dit innovatieve model is momenteel nog in ontwikkeling en daarom nog niet beschikbaar bij onze vestigingen.

Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Kia EV3, zoals prijzen, uitvoeringen en de introductiedatum.

Het design van de Kia EV3 concept

De Concept EV3 is dé visie van Kia op een elektrische, compacte cross-over die functionaliteit moeiteloos combineert met puur rijplezier. Het conceptmodel van de EV3 biedt innovatieve vormen van technologie, functionaliteit en design in een compact en toegankelijk model. Bij de EV3 conceptcar hebben de designers van Kia zich vooral laten inspireren door het nieuwe elektrische topmodel de Kia EV9.

Een nieuwe kijk op interieur in de Kia EV3

De Concept EV3 van Kia biedt een futuristisch interieur dat zowel functioneel als stijlvol is. Net als bij het exterieur speelt de ‘Joy For Reason’-pijler ook in het interieur een fundamentele rol, waarbij tegengestelde waarden worden samengevoegd wat resulteert in een interieur dat prettig aanvoelt om in te reizen en tegelijkertijd veel ruimte biedt voor een actieve levensstijl. Met subtiele sfeerverlichting en een strak dashboardontwerp is het interieur verfijnd en aantrekkelijk. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen en er zijn duurzame materialen gebruikt. 

Duurzame materialen in het interieur van de Kia EV3

Kia maakt gebruik van biofabricage voor de productie van het interieur. De consoletafel van de Kia EV3 conceptauto is namelijk niet vervaardigd, maar geteeld. Het ontwikkelen van geteelde materialen is een belangrijk doel voor Kia. Door mycelium te gebruiken, kunnen zij de processen nabootsen die we in de natuur terugzien en deze gebruiken om duurzamere productieoplossingen te ontwerpen.

De Kia EV3 kopen bij Hedin Automotive?

Wil je meer weten over de Kia EV3 en het kopen, leasen of financieren ervan? Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Kia EV3. Daarnaast staan we graag voor je klaar in één van onze Kia-vestigingen. Met vestigingen in heel Nederland is er altijd een Kia-vestiging van Heldin Automotive bij jou in de buurt. 

Kia EV3 prijs

De prijs van de Kia EV3 is nog niet bekend. De Kia EV3 is namelijk nog een conceptauto en in ontwikkeling. Wat wel zeker kunnen stellen, is dat de prijs van de Kia EV3 een stuk lager zal liggen dan zijn grotere broers, de Kia EV6 en de Kia EV9. Van de kleinere modellen die op de planning staan, waaronder de Kia EV4, Kia EV5 en dus de Kia EV3, zal de prijs naar verwachting tussen de € 33.000 de € 47.000 liggen.

Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het plaatste nieuws en het bekendmaken van de Kia EV3 prijs, uitvoeringen en de datum van de showroomintroductie.

Houd mij op de hoogte van de elektrische Kia EV3

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Kia of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Houd mij op de hoogte van de elektrische Kia EV3

Wanneer komt de EV3 naar Nederland?

Hier is nog geen informatie over beschikbaar

Is de EV3 volledig elektrisch?

Ja, de Kia EV is volledig elektrisch en daarmee vrij van uitstoot. De EV3 is daarmee klaar voor de toekomst