Een gloednieuwe Kia Stonic binnen handbereik met private lease

De Kia Stonic is een opvallende verschijning. Dit komt naar voren in zijn opvallende dakrailings, zijn dubbele koplampen, lichtmetalen velgen en stoere grille. Kies voor private lease van Hedin Automotive en rijd in een gloednieuwe Kia Stonic. De leaseprijs is afhankelijk van het gekozen model en de looptijd van het contract.

Kom met behulp van onze online taxatietool de indicatieve waarde van jouw huidige auto binnen 1 minuut te weten en ruil hem voordelig bij ons in!

Bereken hieronder eenvoudig jouw private leasetarief, vraag een proefrit of offerte aan of bekijk onze actuele voorraad.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Kia Stonic

Je rijdt veilig in de Kia Stonic

Dankzij Kia Drive Wise technologie rijd je nog veiliger in een Kia Stonic. Deze technologie helpt je om risico's te signaleren en hij kan zelfs actief ingrijpen om ongevallen te voorkomen. Dus of je nu wilt parkeren, een drukke stad moet doorkruisen of de snelweg pakt, de Kia Stonic staat je bij. Wil je daarnaast snel wegrijden in een nieuwe Kia Stonic? Ga dan voor een uitvoering uit voorraad. 

Private lease de Kia Stonic

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Kia Stonic zelf ervaren?

Ontdek de Kia Stonic nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Kia Stonic private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Stonic per maand?

De private lease prijzen voor de Kia Stonic zijn afhankelijk van de uitvoering en looptijd in het contract. Neem contact op met Hedin Automotive om het maandtarief te berekenen.

Kan ik een Kia Stonic leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Kia Stonics op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia Stonic?

Meer informatie over de Kia Stonic vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.  

Welke kosten zijn niet inbegrepen in het private leasetarief?

De kosten die NIET zijn inbegrepen in het private leasecontract zijn:  

  • Brandstof
  • Parkeren
  • Wassen
  • Updates van het navigatiesysteem
  • Bekeuring