Openingstijden Kia-dealer Hedin Automotive in Schagen

Kia-dealer Hedin Automotive in Schagen

Bij ons in Schagen staan wij voor je klaar voor het uitzoeken van een mooie nieuwe of tweedehands Kia. Daarnaast geven we je graag advies over het kopen, leasen of financieren van een Kia en ben je aan het juiste adres  voor onderhoud en reparatie van jouw auto. 

Benieuwd naar ons aanbod? Je bent van harte welkom. Bij onze vestiging in Schagen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Voorheen bekend onder de naam Ten Boekel en Bakker Schagen

Vanaf januari 2023 ben je van harte welkom in onze nieuwe vestiging in Schagen! Een bestaande vestiging, maar nu onder de vleugels van Hedin Automotive. 

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Kia's op voorraad in Schagen

Ben je op zoek naar een nieuwe Kia? Of een occasion? Als Kia-dealer in Schagen hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Kia onderhoud en service

Is je Kia toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Kia vestiging in Schagen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.