De nieuwe Kia EV4 conceptauto bij Hedin Automotive

De nieuwe Kia EV4 is een fascinerende conceptauto die de toekomst van elektrische mobiliteit naar een nog hoger niveau zal tillen. Dit innovatieve model is momenteel nog in ontwikkeling en valt dus nog niet te bewonderen bij onze vestigingen.   

Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Kia EV4.

Het design van de Kia EV4 concept

De Kia EV4 concept belichaamt de "Power to Progress" ontwerpfilosofie van Kia. Dit innovatieve vierdeurs concept is veel meer dan alleen een sedan, het vertegenwoordigt een revolutie voor de elektrische auto van de toekomst. Met zijn krachtige karaktervolle lijnen, en gestroomlijnde vormgeving straalt de EV4 innovatie en zelfverzekerdheid uit.

Door deze sportieve uitstraling en agressieve verticaal geplaatste koplampen, wil Kia duidelijk maken dat zij vastberaden zijn om grenzen te verleggen in de EV-wereld.

Het interieur van de Kia EV4: duurzame materialen geïnspireerd door de natuur

Het interieur van de Kia EV4 heeft een strakke, ruime horizontaal georiënteerde indeling. Door de stijlvolle designelementen wordt de ervaring van de bestuurder voorop gesteld zonder het zicht te belemmeren. Verder is er gekozen voor een afgeslankt instrumentenpaneel met twee digitale schermen, dit zorgt voor minimale afleiding tijdens het rijden. Het interieur, bestaand uit 100 procent gerecycled katoen, kan worden uitgevoerd in een eindeloze reeks aan tinten door het toepassen van natuurlijke kleurstoffen. Die bestaan onder meer uit walnootschelpen en meekrapwortels.

De Kia EV4 kopen?

Wil je de Kia EV4 kopen, leasen of financieren? Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Met vestigingen in heel Nederland is er altijd een Kia-vestiging van Hedin Automotive bij jou in de buurt. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Kia EV4. 

Kia EV4 prijs

De prijs van de Kia EV4 blijft nog even gissen. De onlangs gepresenteerde EV4 is namelijk nog in de conceptfase. Wat wel zeker is, is dat de prijs van de Kia EV4 een stuk lager zal liggen dan zijn grotere broers, de Kia EV6 en de Kia EV9. Van de kleinere modellen die op de planning staan, waaronder de Kia EV3, Kia EV5 en dus de Kia EV4, zal de prijs naar verwachting tussen de € 33.000 de € 47.000 liggen.

Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het plaatste nieuws en het bekendmaken van de Kia EV4 prijs, uitvoeringen en showroomintroductie.

Houd mij op de hoogte van de elektrische Kia EV4

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Kia of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de nieuwe Kia EV4

Wanneer komt de EV4 naar Nederland?

Hier is nog geen informatie over beschikbaar maar wanneer het bekend is zijn wij de eerste die het weten! Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief. 

Is de EV4 volledig elektrisch?

Ja, de Kia EV is volledig elektrisch en daarmee vrij van uitstoot. De EV4 is daarmee klaar voor de toekomst.