Openingstijden Hedin Automotive Kia in Heerlen

Dé Kia-dealer van Heerlen en omstreken

Aan de Breukerweg 180 in Heerlen vind je de Kia-dealer van Hedin Automotive. Hier staan we graag voor je klaar voor advies over het kopen, leasen of financieren van een Kia. Bij onze Kia-dealer in Heerlen hebben we een ruime voorraad klaarstaan met zowel nieuwe auto's als occasions. Daarnaast kun je terecht voor vakkundig onderhoud aan jouw huidige auto, een reparatie, bandenwissel of een APK keuring. 

Bij onze Kia-vestiging in Heerlen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Kia Heerlen. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Heerlen heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Heerlen ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kia uit voorraad kopen in Heerlen

Ben je op zoek naar een nieuwe Kia zonder levertijd? Of zoek je een mooie tweedehands Kia? Bij onze Kia-dealer in Heerlen hebben wij een ruime voorraad scherp geprijsde modellen voor je klaarstaan. Bekijk alvast online onze voorraad Kia's en plan een proefrit of kom bij ons langs in Heerlen.

Kia onderhoud en service in Heerlen

Onze Kia-garage in Heerlen is de plek voor onderhoud, reparatie, APK en meer. Wij hebben de juiste kennis in huis en werken met originele onderdelen. Maak online een afspraak in onze werkplaats in Heerlen en kom langs. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.  

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!