Zekerheid en vertrouwen 

Elke nieuwe Kia wordt geleverd met een garantietermijn van zeven jaar. Dit is uniek in Europa. Met deze uitgebreide Kia garantie komt de slogan ‘ the Power to Surprise’ volledig tot zijn recht. Profiteer niet alleen van scherpe prijzen en een rijke standaarduitrusting, maar ook van zekerheid en vertrouwen.  

Voordelen van de Kia garantie

  • Alle Kia modellen worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de auto-industrie. Dit geeft Kia het vertrouwen om de langste garantie op nieuwe auto’s te geven.
  • Kia is de enige autofabrikant in Europa die zeven jaar garantie geeft; een geruststellend idee.
  • De zeven jaar garantie is een volledige fabrieksgarantie. Je hebt dus van dag 1 tot dag 2.555 dezelfde dekking.
  • De garantie is volledig overdraagbaar op iedere volgende eigenaar. Andere merken stoppen al bij twee jaar.
  • De lange garanties betekenen voor jou: lagere onderhoudskosten en een hogere restwaarde.
  • Bij alle aanspraken op de Kia-garantie zijn onderdelen en arbeidskosten gedekt.
  • De Kia-garantie geldt in heel Europa.

Is de Kia garantie overdraagbaar op de nieuwe eigenaar?

De fabrieksgarantie is tijdens de garantieperiode over te dragen op de nieuwe eigenaar. Heb je zelf afspraken met een leverancier gemaakt over de garantie? Deze vallen niet onder de verantwoording van Kia Motors Nederland. Bespreek deze dus zelf met de leverancier. 

Veelgestelde vragen over Kia garantie

Is de Kia fabrieksgarantie overdraagbaar op een nieuwe eigenaar?

Ja, tijdens de garantieperiode is het mogelijk de fabrieksgarantie over te dragen op de nieuwe eigenaar. Als je zelf afspraken hebt gemaakt met de leverancier over de garantie, vallen deze niet onder de verantwoording van Kia Motors Nederland. Bespreek deze met de leverancier.  

Heb ik garantie op Kia onderdelen die zijn aangeschaft bij de Kia-dealer?

Op alle Kia onderdelen krijg je een ‘Beperkte Garantie Onderdelen en Accessoires’ voor 24 maanden. Deze garantie geldt vanaf het moment dat je de onderdelen gekocht hebt en zijn ongeacht het aantal gereden kilometers. Als Kia het onderdeel vervangt in het kader van ‘Garantie Nieuwe Voertuigen’, dan wordt deze gedekt voor de duur van de fabrieksgarantie. Een Kia-dealer repareert of vervangt onderdelen gratis als er materiaal- of fabricagefouten in zitten. Zo herstelt hij alle gebreken die door deze garantie worden gedekt. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Disclaimer 

De garantietermijn van zeven jaar is van toepassing op alle auto’s die na 1 januari 2010 zijn gekocht en geregistreerd bij een erkende Kia-dealer. Elke Kia geniet van zeven jaar volledige fabrieksgarantie bij een maximum van 150.000 kilometer. Voor de eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking.  

Garantievoorwaarden per model 

Voor alle Kia-modellen gelden de algemene garantievoorwaarden. Deze zijn te vinden in het boekje ‘Garantie en onderhoud’.  

Carrosseriegarantie 

Tien jaar carrosseriegarantie zonder kilometerbeperking 

Lakgarantie 

Vijf jaar lakgarantie met een maximum van 150.000 kilometer 

Audio-navigatiegarantie 

Drie jaar garantie met een maximum van 100.000 kilometer 

Accessoires 

De fabrieksgarantie is niet van toepassing op accessoires. Informeer naar de garantievoorwaarden voor deze accessoires bij een van onze vestigingen.