Openingstijden Hedin Automotive Kia in Roermond

Bezoek onze Kia-dealer in Roermond

Een nieuwe of tweedehands Kia kopen of jouw huidige Kia vakkundig laten onderhouden? Bij onze Kia-dealer in Roermond staan we graag voor je klaar. We vertellen je alles over het kopen, leasen of financieren van een auto en je bent van harte welkom voor het maken van een proefrit. 

Ontdek online onze voorraad nieuwe en tweedehands Kia modellen of maak alvast een werkplaatsafspraak in onze Kia garage in Roermond.

Bij onze Kia-vestiging in Roermond hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Kia Roermond. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Roermond heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Roermond ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kia uit voorraad kopen in Roermond

Wil je direct rijden zonder levertijd? Kies een Kia uit voorraad bij onze Kia-dealer in Roermond. Wij hebben een groot aanbod nieuwe en tweedehands modellen klaarstaan. Bekijk het aanbod online of kom langs voor een proefrit. 

Kia Roermond onderhoud en service 

Is jouw Kia toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Wij werken met originele onderdelen en je krijgt garantie op onze werkzaamheden. Plan online jouw afspraak of neem telefonisch contact op met onze garage in Roermond.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!