Compleet nieuw: de Kia EV5 concept

Kia lanceert een geheel nieuw elektrisch model: de Kia EV5. Het model is geïnspireerd op Kia's 'Opposites United'-ontwerpfilosofie: 100% EV, solide, capabel en verfijnd. 
Wanneer de Kia EV5 precies komt en wanneer hij bij ons in de showrooms verschijnt is nog niet bekend. Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Het exterieur van de Kia EV5 concept

Het ontwerp van de Kia EV5 is strak en futuristisch. Met zijn strakke en toch gestroomlijnde lijnen en opvallende details maakt de auto een stoere indruk. Zo is de neus herkenbaar Kia, maar met een nieuwe touch. De Kia EV5 is de kleinere versie van de EV9.

Het interieur van de Kia EV5 concept 

Het interieur van deze volledig elektrische SUV van Kia biedt een ruime en luxueuze omgeving met de nieuwste technieken en comfortabele zitplaatsen. Het dashboard is uitgerust met een groot display dat dient als infotainment-systeem en andere functies van de auto. Het interieur kenmerkt zicht verder door het gebruik van hoogwaardige materialen en straalt een gevoel van luxe uit.

De Kia EV5 prijs weten?

De prijs van de EV9, de grote broer van de EV5, is inmiddels bekend. De EV9 is het nieuwe elektrische vlaggenschip van Kia en kost € 71.495. De prijs van de EV5 zal daar een stuk onder liggen, maar wat de vanafprijs wordt blijft nog even gissen. 

Wil jij de prijs van de EV5 weten? Laat je gegevens achter en krijg als eerste de updates over prijzen, uitvoeringen en het maken van een proefrit!

Houd mij op de hoogte van de elektrische Kia EV5

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Kia of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?