Levenslange kaartupdates bij Kia

Heb jij een origineel LG-navigatiesysteem in jouw Kia? Is jouw Kia volgens onderhoudsschema bij ons onderhouden? En ligt de eerste registratiedatum van je auto na 1 september 2013? Profiteer dan van de levenslange kaartupdates van Kia. Ook als je al eerder een kaartupdate hebt gekocht, mag je onder voorwaarden gebruik maken van deze service. Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden.  

Altijd de juiste route

Met het Kia navigatiesysteem weet je zeker dat je altijd de juiste route neemt. Belangrijke punten op de route, zoals benzinestations, zijn makkelijk te vinden. Ook verbruik je jaarlijks tot wel twaalf procent minder brandstof, omdat je zonder omwegen op je bestemming komt. Kies daarom voor een navigatiesysteem in jouw Kia. Dat is beter voor jou, voor je portemonnee en voor het milieu.  

Kia navigatie update bij Hedin Automotive

Wil jij altijd op de hoogte zijn van veranderde verkeerssituaties? Denk aan nieuwe wegen, rotondes of benzinestations? Dan is het noodzakelijk om regelmatig een kaartupdate te laten uitvoeren. Alleen met actuele kaarten krijg je de beste route en betrouwbare alternatieven. Er wordt vaak één keer per jaar een kaartupdate uitgegeven. Deze is verkrijgbaar via een officiële Kia-dealer of Kia-reparateur. Vraag nu bij ons na of jouw Kia in aanmerking komt en laat je navigatie updaten.  

Veelgestelde vragen over Kia navigatie update

Hoe weet ik of ik mijn navigatie moet updaten?

Als jij het afgelopen jaar nog geen kaartupdate hebt uitgevoerd, is het nu tijd om dat te doen. De meeste kaartupdates vinden jaarlijks plaats. Elke kaartupdate bevat nieuwe en gewijzigde straten, interessante punten en adressen. De gegevens verbeteren de nauwkeurigheid van je route.  

Waarom moet ik mijn navigatie updaten?

Met een kaartupdate houd jij je navigatiesysteem actueel. Zo ben jij altijd op de hoogte van veranderende verkeerssituaties, zoals wegen, rotondes of benzinestations. Alleen met actuele kaarten krijg jij de beste route en een betrouwbaar alternatief. Ook bespaar je brandstof omdat je zonder omwegen op je bestemming aankomt.   

Met welk navigatiesysteem kan ik gebruik maken van de Kia kaartupdate?

Het is mogelijk om gebruik te maken van de levenslange kaartupdate van Kia als je een origineel LG-navigatiesysteem hebt. Deze moet een registratiedatum na 1 september 2013 hebben.