Kia APK

Na een APK keuring ben je verzekerd van een veilige auto. 

APK controle van jouw Kia

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak je auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd en het type brandstof van je auto.  

APK en onderhoudsbeurt

Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van je auto nagekeken. Wij voeren deze APK graag voor je uit. Wij kennen jouw Kia als geen ander. Wil je je APK combineren met een grote onderhoudsbeurt? Dat kan. Je APK is dan zelfs gratis.  

Kia APK bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive krijg je zeven jaar lang een gratis APK-keuring bij een reguliere onderhoudsbeurt. Alleen de kosten voor de afmelding en eventuele roetmelding worden daarbij in rekening gebracht. Ook krijg je als Kia-eigenaar zeven jaar lang gratis Kia Internationale Wegenhulp. Heeft jouw auto een nieuwe APK nodig? Maak dan nu je afspraak bij een van onze vestigingen. 

Veelgestelde vragen over Kia APK

Hoeveel kost een Kia APK-keuring?

De Kia APK-keuring kost €29,95. Als je de APK combineert met een grote onderhoudsbeurt, is de APK gratis.  

Kan ik mijn auto ook eerder APK laten keuren?

Ja, je kan je auto al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren.

Hoe vaak moet mijn auto APK gekeurd worden?

Heb je een nieuwe benzineauto gekocht? Dan heeft de auto een APK na vier jaar, zes jaar en acht jaar. Daarna moet deze jaarlijks gekeurd worden. Heb je een nieuwe dieselauto gekocht? Dan heeft de auto een APK na drie jaar en daarna jaarlijks.