Private lease de elektrische Kia e-Soul voor een vast bedrag per maand

De Kia e-Soul is een spannende verschijning met zijn moderne lijnen, frisse kleuren en hightech details. Deze 100% elektrische crossover heeft een aansprekend interieur met sfeerverlichting die de stemming van je muziek volgt en je rijdt maar liefst tot 452 km ver op één acculading.

Bij Hedin Automotive private lease je een gloednieuwe Kia e-Soul al vanaf € 614 per maand en geniet je van alle voordelen van elektrisch rijden. Naast een scherp private leasetarief kun je je huidige auto voordelig bij ons inruilen. Wil je weten wat jouw auto ongeveer waard is? Gebruik dan onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd. 

Bereken hieronder eenvoudig jouw private leasetarief en vraag een proefrit of offerte aan. Liever direct wegrijden? Vind dan jouw Kia Proceed in onze grote voorraad nieuwe en jong gebruikte modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Kia e-Soul

De Kia e-Soul is fris en verrassend van binnen en van buiten 

De Kia e-Soul is net zo fris en verrassend van binnen als van buiten. Ervaar de ruimte, pure kwaliteit en het eigenzinnige design. Dankzij de slimme hulpsystemen in de Kia e-Soul verminder je de gevaren en stress van rijden in druk verkeer. De Kia  e-Soul maakt elektrisch rijden fun, eigenzinnig én milieubewust tegelijk. In welk van de zeven uitgesproken kleuren laat jij je e-Soul leveren? 

Private lease de Kia e-Soul

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Kia e-Soul zelf ervaren?

Ontdek de Kia e-Soul nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Kia e-Soul private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Kia e-Soul per maand?

Bij Kia-dealer Hedin Automotive lease je al een Kia Kia e-Soul vanaf € 614 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Kia e-Soul leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Kia e-Souls op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia e-Soul?

Meer informatie over de Kia e-Soul vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.  

Wat is inbegrepen in het private leasetarief van de Kia e-Soul?

Bij het leasetarief van de Kia e-Soul zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!