Veilig rijden met Ford winterbanden

In de winter moet je je auto en jezelf beschermen tegen winterse weersomstandigheden zoals sneeuw, vrieskou, ijzel en vochtigheid. Kies daarom voor de juiste band en laat je adviseren in een van de vestigingen van Ford-garage Hedin Automotive.  

Wanneer kiezen voor winterbanden?

Wist jij dat je bij temperaturen onder de zeven graden Celsius het best kan kiezen voor winterbanden? Het rubber van winterbanden heeft dan namelijk de perfecte samenstelling. Als de temperatuur daalt, blijft het rubber flexibel. Dit bevordert de wegligging. Voor ieder model auto profiteer je van onze scherpe prijzen van winterbanden. Vraag nu een offerte aan voor jouw auto.  

Winterbanden bij Hedin Automotive

In winterse omstandigheden heeft het rijden met kwalitatieve winterbanden van Ford-garage Hedin Automotive veel voordelen. Zo heb je een betere wegligging en grip dan bij de zomerbanden. Hierdoor is de kans op glijpartijen en ongelukken veel kleiner. Dit komt vooral doordat de remweg kleiner is. Dus kies voor veiligheid en ga voor winterbanden. Maak eenvoudig een afspraak om op jouw Ford winterbanden te laten monteren. 

Stel je vraag over Ford winterbanden

Veelgestelde vragen over Ford winterbanden

Vanaf wanneer zijn winterbanden nodig?

Wij adviseren winterbanden voor een betere wegligging bij temperaturen van zeven graden of lager.

Wat kosten winterbanden bij jullie?

De prijs hangt af van het merk en formaat winterband dat je wil hebben. Vraag een offerte aan voor een exacte prijs.