Werkplaatsacties bij Ford-garage Hedin Automotive

Voor het behoud van de waarde van je Ford en je veiligheid is het belangrijk dat je regelmatig een check of onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Dus is jouw auto binnenkort toe aan APK, onderhoud of nieuwe banden? Bij Hedin Automotive staan wij altijd voor je klaar. Kom snel langs en profiteer altijd van scherpe onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kun je met een veilig gevoel de weg op en zorgeloos genieten van jouw Ford. 

Hieronder vind je alle lopende onderhoudsacties van Ford en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken. Graag tot snel!

Ford service en onderhoud acties

ford-onderhoud-acties-bandenwissel-page image

Bandenwissel

Altijd € 85!


Het is belangrijk dat de banden op tijd worden gewisseld van zomer- naar winterbanden en andersom. Het zijn ten slotte de 'schoenen van je auto'. Beide soort banden zijn speciaal ontwikkeld voor de weersomstandigheden van een ijzige winter of een warme, droge zomer. 

Je kan ook terecht bij Ford-dealer Hedin Automotive voor nieuwe autobanden. Wij hebben altijd de juiste band op voorraad en geven het uitgebreid bandenadvies.

Maak via onze werkplaatsplanner eenvoudig een afspraak en we zien je snel!

Werkplaats-Hedin-Automotive-10

APK-keuring

Slechts € 39 all-in


Kom langs bij Ford-dealer Hedin Automotive! Bij ons betaal je het all-in bedrag van € 39. In dit bedrag zijn dus de afmeldkosten en de milieumeting inbegrepen. Tijdens de APK-keuring keurt onze keurmeester je auto op de wettelijke eisen die gericht zijn op veiligheid en milieubijdrage. Als je auto is goedgekeurd krijg je na afloop een keuringsbewijs.

Wacht niet te lang met de APK-keuring en maak een werkplaatsafspraak. Vaak is het ook mogelijk om op de APK te wachten, dan kun je daarna direct weer door!

Houd je Ford in topconditie bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Ford. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud en reparatie
  • Kleine en grote beurt
  • Banden
  • APK
  • Remmen vervangen
  • Distributieriem vervangen
  • Aircoservice
  • Koppeling vervangen
  • Trekhaak monteren

Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!