Private leasen voor een vast bedrag per maand

Met private lease kies je als particulier voor zekerheid. Zo rijd je altijd in een nieuwe of jong gebruikte leaseauto, betaal je een vast bedrag per maand en kom je niet voor verassingen te staan. Kosten voor onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn namelijk bij het leasecontract inbegrepen.

Benieuwd naar private lease van Hedin Automotive? Lees verder voor meer informatie, vind direct de leaseauto die bij je past of neem contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de ideale private leaseauto.

LeaseDeals bij Hedin Automotive

Profiteer van de scherpe prijzen en rijd binnenkort in een gloednieuwe auto! Deze actie duurt tijdelijk, dus wacht niet te lang. Grijp nu je kans en rijd binnenkort trots rond in een rijk uitgeruste auto voor een voordelige prijs. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met een LeaseDeal van Hedin Automotive. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek welke auto het beste bij jou past.

Vind de ideale private leaseoplossing bij Hedin Automotive

Wat is private lease?

Met private lease rijd je als particulier in een gloednieuwe auto naar keuze voor een vast bedrag per maand, zonder dat de auto van jou is. Hedin Automotive blijft namelijk officieel eigenaar van de auto en na een afgesproken contractperiode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden lever je de auto weer bij ons in. De brandstofkosten, kosten voor verkeersboetes, parkeren en de wasstraat betaal je zelf, maar binnen het private leasecontract zijn de volgende kosten wel gedekt: 

 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie en regulier onderhoud
 • Banden vervangen
 • Mogelijkheid voor winterbanden
 • Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
 • Cascoverzekering
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Europese pechhulp
 • Eigen risico van € 300,- per gebeurtenis
 • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
 • En je krijgt een inlog voor jouw MyHedin Automotive Lease Private Lease account.

Voordelen private lease

Als je kiest voor een private leaseauto ervaar je de volgende voordelen:

 • Goed kosteninzicht: Met private lease weet je waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag per maand waardoor goed inzicht hebt in de kosten van jouw auto.
 • Zorgeloos rijden: Met private lease hoef je je niet druk te maken over onverwachte kosten of het inruilen/verkopen van je auto.
 • Geen spaargeld nodig: Laat je geld op je rekening staan en betaal een vast bedrag per maand voor je auto.
 • Altijd mobiel: Met private lease krijg je na diefstal of total loss schade gewoon een ander of nieuw exemplaar.

Waar moet je op letten bij een private leasecontract

Private lease kent vele voordelen, maar wees je wel bewust van een aantal voorwaarden en gevolgen bij het afsluiten van een leasecontract:

 • Contractbreuk: Aan het voortijdig verbreken van je private leasecontract zitten kosten verbonden
 • Kilometrage: Rijd je meer kilometer dan de afgesproken kilometrage? Dan zijn hier kosten aan verbonden.
 • Schadevrije jaren: Je opgebouwde schadevrije jaren blijven behouden, maar de no-claim korting kan komen te vervallen. Dat hangt van je verzekeraar af.
 • Hypotheek: Private lease beïnvloedt je maximale leencapaciteit, omdat het leasecontract leidt tot een BKR-registratie.

Nieuw: kilometerbundels voor extra transparante kosten

Wij werken met kilometerbundels. Deze werken met stappen van 5.000 kilometer. Het aantal kilometer dat je kiest staat voor het maximaal aantal te rijden kilometers van je bundel per jaar. Kies je bijvoorbeeld voor 15.000 kilometer per jaar dan val je in de bundel van 10.001 tot en met 15.000 kilometer per jaar.

Heb je minder dan 10.001 kilometer per jaar gereden? Dan wordt je automatisch in een lagere bundel geplaatst en ontvang je aan het einde van het contract een restitutie. Wanneer je meer dan 15.000 kilometer per jaar hebt gereden val je in een hogere bundel en zal dit verschil in rekening gebracht worden. 

Waarom kies je voor private lease van Hedin Automotive?

Je profiteert van een groot aanbod aan scherp geprijsde leaseauto’s. Zowel op voorraad als nieuw te bestellen. Je betaalt bij ons een eerlijke maandelijkse all-in prijs voor een contract dat je zelf samenstelt. Daarnaast heeft Hedin Automotive meer dan 60 vestigingen door heel Nederland en is dus altijd dichtbij. Handig wanneer jouw leaseauto toe is aan onderhoud of een bandenwissel nodig heeft.

Doordat wij het Keurmerk Private Lease voeren, heb je na het afsluiten van je leasecontract altijd 14 dagen bedenktijd en ben je verzekerd van een zeer compleet leasepakket. Interesse?  Vraag online geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder met een private lease aanbod op maat voor een nieuwe leaseauto.

Hedin Automotive draagt het Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan weet je dat je veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. Hedin Automotive draagt het Keurmerk Private Lease en draagt de volgende zekerheden:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.keurmerkprivatelease.nl.

Op de pagina Voorwaarden Private Lease vind je alle documenten overzichtelijk bij elkaar.

Keurmerk private lease

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over private lease

Welke kosten zijn niet inbegrepen in het private leasecontract?

De kosten die NIET zijn inbegrepen in het private leasecontract zijn:  

 • Brandstof
 • Parkeren
 • Wassen
 • Updates van het navigatiesysteem
 • Bekeuringen
 • Tolgelden

Er staat een BKR codering achter mijn naam, kom ik in aanmerking voor een private leasecontract?

Iedere aanvraag voor private lease wordt individueel beoordeeld. Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je in aanmerking komt voor een private leasecontract.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door jou ondertekende leasecontract hebben ontvangen.

Er staat een BKR registratie op mijn naam, kom ik in aanmerking voor private lease?

Een BKR-registratie kan van invloed zijn op je kredietwaardigheid en daarmee op je mogelijkheid om in aanmerking te komen voor private lease. Private lease is in feite een vorm van lenen, omdat je een maandelijks bedrag betaalt voor het gebruik van een voertuig.

Komt er een BKR registratie op mijn naam te staan wanneer ik kies voor private lease?

Wanneer je kiest voor private lease kan er een BKR-registratie (Bureau Krediet Registratie) op je naam komen te staan. Een BKR-registratie wordt aangemaakt wanneer je een financiële verplichting aangaat, zoals het leasen van een auto via private lease.

Waar staat het keurmerk private lease voor?

Het keurmerk Private Lease staat voor een kwaliteitslabel dat is ontwikkeld om consumenten te beschermen bij het aangaan van een private leasecontract voor een auto.

Mag ik onbeperkt rijden met mijn auto?

Ja, houd er echter wel rekening mee dat als er meer kilometers worden gereden dan van te voren verwacht, dit aanleiding kan geven om het jaarkilometrage in de overeenkomst te wijzigen. Wij adviseren de kilometerstand regelmatig te controleren en deze jaarlijks op ons verzoek aan ons door te geven.