Laat jouw bedrijfswagen slopen en ontvang € 3.500 subsidie

Den Haag wil de gemeente schoner maken en heeft ingezet op het vernieuwen én elektrificeren van bedrijfswagens. Daarom is vanaf 2025 de binnenstad van Den Haag een zero-emissiezone. Om ondernemers aan te sporen en tegemoet te komen hebben zij besloten € 3.500 subsidie uit te keren per gesloopte bedrijfswagen met een diesel- of benzinemotor. 

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. De bedrijfswagen moet op jouw naam geregistreerd staan en dit moet vóór 1 januari 2024 gebeurd zijn. Daarnaast dient jouw onderneming vóór 1 januari 2024 geregistreerd te zijn bij de Kamer van Koophandel in Den Haag. Tot slot moet de sloop van de bedrijfswagen bij een RDW-erkend bedrijf plaatsvinden, anders ontvang jij geen verklaring om de subsidie aan te kunnen vragen.

Hedin Automotive helpt je verder

Hedin Automotive begrijpt dat deze wetswijzigingen voor jou ingrijpend zijn. Wij informeren je over de gevolgen en adviseren je graag bij het vinden van een elektrische bedrijfswagen die bij jou en jouw onderneming past. 

Neem vrijblijvend contact op via het formulier of bezoek onze vestiging in Den Haag. Hier kun je uiteraard terecht voor Ford, maar kunnen wij je ook helpen bij één van onze vele andere merken.

Meer weten over de subsidieregeling of ons aanbod elektrische bedrijfswagens?

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie over de subsidieregeling? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?