Een elektrische bedrijfswagen kopen, leasen of financieren

Bij Hedin Automotive vind je een groot aanbod van nieuwe en tweedehands elektrische bedrijfswagens van verschillende merken. Je kunt bij ons terecht voor het kopen, leasen of financieren van een elektrische bedrijfswagen en het deskundig laten onderhouden hiervan. Op deze pagina maken we je graag wegwijs in de wereld van elektrische bedrijfswagens, het opladen, de voor- en nadelen van elektrisch rijden en meer. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Elektrische bedrijfswagen kopen

Voordelige bedrijfswagens uit voorraad of zelf samengesteld


Zoek je direct een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen? Bekijk dan onze voorraad. Onze occasions zijn in perfecte conditie en worden in veel gevallen standaard met 2 jaar garantie geleverd.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Zakelijke lease op maat voor jouw onderneming


Ben je op zoek naar een geschikte leaseauto voor je bedrijf? Hedin Automotive biedt aantrekkelijke leasemogelijkheden van starterslease tot full operational lease. Stel zelf je ideale bedrijfswagen samen! 

Elektrische bedrijfswagen huren 

Voordelig huren en altijd kilometer vrij


Hedin Automotive heeft diverse merken en modellen jonge bestelbussen beschikbaar voor verhuur, met verschillende laadruimtes en laadgewichten. Alle bussen hebben airco, zijn reclamevrij en zijn beschikbaar met diverse opties en accessoires.

2025: van diesel naar volledig elektrische bedrijfswagens

De versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden: wat betekent dit voor jou? In onze whitepaper informeren wij je graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Vanaf 2025 worden nieuwe bedrijfswagens met verbrandingsmotor voorzien van BPM (de ondernemersvrijstelling vervalt). Daarnaast worden verschillende steden in Nederland gemarkeerd als een zero emissiezone, wat inhoudt dat jij alleen met een volledig elektrische bedrijfswagen de stad in mag. 

Wil jij meer informatie over het jaar 2025? Lees alles in onze whitepaper.

Een elektrische bestelwagen financieren

De aanschaf van een elektrische bestelwagen vergt een grote investering en kan ten koste gaan van de liquiditeit van je onderneming. Daarom kan het zakelijk financieren van een elektrische bestelwagen de ideale oplossing zijn. Je koopt de bestelwagen op afbetaling en betaalt deze maandelijks af. Je bepaalt zelf de hoogte van het maandbedrag door te kiezen voor een bepaalde looptijd van het contract en de hoogte van de slottermijn. Je betaalt rente over het aankoopbedrag en bent in tegenstelling tot leasen bij het afsluiten van het contract direct eigenaar van de auto. 

Meer weten over het zakelijk financieren van een bestelwagen? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Een EV specialist helpt jou op weg

Twijfel jij of een elektrische bedrijfswagen past bij jouw onderneming en je dagelijkse activiteiten? Of heb je vragen over de elektrische prestaties van een bestelwagens of ben je benieuwd naar de verschillende laadoplossingen? Onze EV specialisten helpen je graag (vrijblijvend) verder op weg in het oriëntatieproces naar een elektrische bedrijfswagen.

Bedrijfswageninrichting en bestickering

Bij Hedin Automotive kun je naast de aanschaf van een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen ook terecht voor een complete bedrijfswageninrichting. Je kunt kiezen uit allerlei standaard bedrijfswageninrichtingen met handige opbergoplossingen en vloerlades of voor een unieke maatwerkoplossing. Met meer dan 40 jaar ervaring is geen bedrijfswageninrichting of opbouw te gek. Bij ons staat jouw wens centraal en wij regelen het van A-Z.

Jouw bedrijfswagen omtoveren tot een uniek visitekaartje? Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor autobestickering, car wrapping en voertuigreclame op maat. Wij kunnen iedere auto of bestelbus bestickeren met bijvoorbeeld het logo en de huisstijl van jouw bedrijf. Bespreek je wens met ons of lever een kant en klaar ontwerp aan en wij regelen het.

Zorgeloos elektrisch laden?

Onze partner Eneco eMobility helpt je op weg

Je hebt de ideale elektrische bedrijfswagen gevonden. Nu nog een laadpunt. We vinden het belangrijk dat je goed wordt geholpen bij het vinden van een passende laadoplossing. Onze partner Eneco eMobility kan je hierbij helpen. Koop je een elektrische bedrijfswagen bij Hedin Automotive dan brengen wij je graag met hen in contact voor een vrijblijvend advies.

Lees meer op onze informatiepagina of kom langs in een van onze vestigingen.

Koop jouw (extra) laadkabel direct bij Hedin Automotive

Elektrische of Plug-in Hybride auto gekocht? Ook voor de aanschaf van een geschikte laadkabel kun je bij ons terecht. Wij hebben een unieke samenwerking met Ratio Electric, een Nederlandse producent van kwalitatieve en soepele laadkabels. Deze zijn UV-bestendig en beschikbaar in meerdere lengtematen. Daarnaast krijg je maar liefst 3 jaar garantie bij aanschaf van een laadkabel.

Bekijk de prijslijst en vind de juiste laadkabel. Zoek je een minder gangbaar type laadkabel of autolader? Kom dan langs in één van onze vestigingen. Samen vinden we de juiste laadoplossing.