Openingstijden Janssen Kerres / Hedin Automotive Kia in Kerkrade

Kia Kerkrade is dé Kia-dealer van de regio

Ben je op zoek naar één van de nieuwste Kia modellen of wil je graag een mooie tweedehands Kia aanschaffen? Bij onze Kia-dealer in Kerkrade ben je aan het juiste aders. Hier adviseren we je graag over het kopen, leasen of financieren van een auto en ben je welkom voor een maken van een proefrit in een Kia naar keuze.

In onze Kia garage in Kerkrade hebben we jarenlange ervaring met het merk en onderhouden we iedere auto met originele Kia onderdelen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak en kom langs.

Bij onze Kia-vestiging in Kerkrade hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Kia Kerkrade. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Kerkrade heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Kerkrade ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kia uit voorraad kopen in Kerkrade

Liever niet wachten op een lange levertijd? Kies voor een nieuwe of tweedehands Kia direct uit voorraad. Wij hebben een groot aanbod modellen voor je klaarstaan. Kom langs bij onze Kia-dealer in Kerkrade en maak vrijblijvend een proefrit in een model naar keuze.

Kia onderhoud en service in Kerkrade

Is je Kia toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar bij onze garage in Kerkrade. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Graag tot snel!

Onderdeel worden van het Kia-team bij Hedin Automotive in Kerkrade?

Hedin Automotive heeft doorlopend mooie vacatures openstaan. Met vestigingen in heel Nederland vertegenwoordigen we nagenoeg alle merken en vind je altijd een uitdaging die bij je past. Denk hierbij aan een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, vestigingsmanager of klantcontactmedewerker. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze Kia-dealer in Kerkrade en vind jouw ideale baan.