Ultrascherpe Kia EV6 Light Edition actieprijs

Kia introduceert een speciale uitvoering van de volledig elektrische EV6 met een tijdelijke, zeer scherpe actieprijs van € 45.995. Dit betekent dat hij in aanmerking komt voor de SEPP overheidssubsidie van € 2.950!

De speciale Kia EV6 Light Editon is standaard uitgevoerd met luxe metallic lak, full map navigatiesysteem, achteruitrijcamera en 19 inch lichtmetalen velgen. De EV6 Light Edition heeft een volledig elektrisch bereik tot 398 km (WLTP). Het unieke design maakt de auto een echte eye catcher. Kom jij hem snel ervaren? Vraag online eenvoudig een proefrit aan en beleef de energie van de EV6. Wacht niet te lang, want er is een gelimiteerd aantal actiemodellen beschikbaar.

Wil je jouw huidige auto inruilen? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut ontvang je een indicatieve inruilwaarde.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Kia EV6 Light Edition


Van 48.995 

voor 45.995 

+ 2.950 subsidie

Specificaties:

  • 12.3 inch full map navigatiesysteem
  • Achteruitrijcamera
  • Adaptieve cruise control (SCC)
  • Parkeersensoren vóór en achter
  • Stoelverwarming vóór
  • 19 inch lichtmetalen velgen

De EV6 Light Edition is in de volgende kleuren beschikbaar: Snow White Pearl, Aurora Black Pearl, Gravity Blue, Interstellar Gray en Yacht Blue.

Kia EV6 Light Edition voorraad

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag ? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Kia EV6 Light Edition actie

Kom ik in aanmerking voor de SEPP overheidssubsidie?

De fiscale waarde van deze speciale editie komt daarmee uit op € 44.950 en dit betekent dat hij in aanmerking komt voor de SEPP overheidssubsidie van € 2.950

In welke kleuren is de EV6 Light Edition leverbaar?

De EV6 Light Edition is in de volgende kleuren beschikbaar: Snow White Pearl, Aurora Black Pearl, Gravity Blue, Instellar Gray en Yacht Blue.

Hoe lang is de speciale actie gelding?

Er zijn een beperkt aantal EV6 Light Editon uitvoeringen beschikbaar dus op is op.