Met kapotte wiellagers rijd je een stuk minder prettig

Een wiellager zorgt ervoor dat het wiel kan blijven draaien. Door het versnellen, remmen en sturen komt er veel kracht op het wiellager te staan. Hierdoor slijt deze en neemt de kwaliteit na een tijdje af. Als één van je wiellagers kapot is, merk je dat snel. De rijeigenschappen nemen af. Ook hoor je continu een piepend en zoemend geluid, wat erger wordt als je een bocht instuurt. Als je wiellager kapot is, komt er veel warme vrij waardoor er een uitgelopen wiellager ontstaat. In dat geval kunnen ook andere onderdelen van de wielophanging beschadigd raken. Daarom is het belangrijk om een kapotte wiellager te vervangen.  

Laat jouw wiellager tijdig vervangen bij Ford-garage Hedin Automotive. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak.

Vervang je Ford wiellager bij Hedin Automotive

Bij Ford-garage Hedin Automotive beschikken we over vakkundig personeel die jouw Ford door en door kennen. Hierdoor zien wij snel of je wiellager aan vervanging toe is. Je krijgt van tevoren een offerte. Daarna monteren wij tegen de beste prijsgarantie een originele Ford wiellager.  

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Ford wiellager vervangen

Hoe weet ik of de wiellager vervangen moet worden?

Als één van je wiellagers kapot is, merk je dat snel. De rijeigenschappen nemen af. Ook hoor je continu een piepend en zoemend geluid, wat erger wordt als je een bocht instuurt.  

Wat is een wiellager?

Een wiellager zorgt ervoor dat het wiel kan blijven draaien. Door het versnellen, remmen en sturen komt er veel kracht op het wiellager te staan. Hierdoor slijt deze en neemt de kwaliteit na een tijdje af.