De V-snaar drijft veel auto onderdelen aan 

De V-snaar, ook wel multiriem genoemd, is een belangrijk onderdeel van je auto. Hij zorgt voor de aandrijving van de waterpomp, dynamo, stuurbekrachtigingspomp en de aircopomp. De waterpomp pompt koelvloeistof door het koelsysteem voor een goede koeling. De dynamo laadt de accu op tijdens het rijden. De stuurbekrachtigingspomp zorgt voor de bekrachtiging van je stuurhuis. En de aircopomp pompt aircovloeistof door het airconditioningsysteem voor een goede werking van je airco.  De V-snaar slijt na een tijd. Hij kan uitdrogen en scheurtjes vertonen waardoor het risico bestaat dat hij knapt. In dat geval is het niet mogelijk om verder te rijden, omdat verschillende systemen uitvallen. Vervang je V-snaar daarom altijd tijdig. 

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor het laten vervangen van de V-snaar van jouw Ford.

Vervang je Ford V-snaar bij Hedin Automotive

Is de V-snaar van jouw Ford aan vervanging toe? Dan ben je bij Ford-garage Hedin Automotive aan het juiste adres. Ons vakkundig personeel stelt snel een diagnose en monteert een originele Ford V-snaar. Zo kun  jij snel weer de weg op!

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Ford V-snaar vervangen

Wat doet de V-snaar/multiriem?

De V-snaar, ook wel multiriem genoemd, is een belangrijk onderdeel van je auto. Hij zorgt voor de aandrijving van de waterpomp, dynamo, stuurbekrachtigingpomp en de aircopomp. Zonder de V-snaar komen deze onderdelen stil te staan.  

Waarom moet ik de V-snaar/multiriem vervangen?

De V-snaar slijt na een tijd. Hij kan uitdrogen en scheurtjes vertonen, waardoor het risico bestaat dat hij knapt. In dat geval is het niet mogelijk om verder te rijden, omdat verschillende systemen uitvallen.