Ford ruitenwissers vervangen

Houd goed zicht op de weg.

Het belang van goede ruitenwissers

Goed zicht op de weg is erg belangrijk om veilig de weg op te gaan. Goede ruitenwisserbladen en voldoende ruitensproeiervloeistof helpen hierbij. Je ruitenwisserbladen slijten en kunnen uitdrogen. In dat geval blijft je voorruit niet helemaal schoon en wordt het zicht slechter. Daarom is het belangrijk om je ruitenwissers op tijd te vervangen. Je investeert zo in een stukje veiligheid.  

Maak online een werkplaatsafspraak en laat je ruitenwissers tijdig vervangen.

Vervang je Ford ruitenwissers bij Hedin Automotive

Bij Ford-garage Hedin Automotive vervangen we je ruitenwisserbladen met originele Ford ruitenwisserbladen. Deze sluiten goed aan op de ruit en de kwaliteit is hoog. Hierdoor hebben ze een lange levensduur. Ook adviseren wij om regelmatig je ruitensproeiervloeistof te controleren. Vul deze tijdig bij om je ruiten schoon te houden. Zijn de ruitenwissers van je Ford aan vervanging toe? Wij helpen je graag. Plan eenvoudig online een afspraak of bel voor de mogelijkheden. 

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Ford ruitenwissers vervangen

Wanneer moeten mijn ruitenwissers vervangen worden?

Je ruitenwisser moet vervangen worden als het rubber loslaat. Ook is het mogelijk dat deze een vervelend geluid maakt over de voorruit. 

Kan ik mijn ruitenwissers zelf vervangen?

Een ruitenwisser is eenvoudig te vervangen. Koop je ruitenwisser bij de dichtstbijzijnde Ford-dealer Hedin Automotive vestiging en monteer deze zelf.