Ford Video Check: meekijken met de monteur

Dankzij de Ford Video Check is het nu mogelijk om met de monteur mee te kijken. Op die manier kun je met een gerust hart naar jouw vertrouwde Ford-garage en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. 

Meer weten? Lees het op deze pagina of vraag ernaar bij je eerstvolgende werkplaatsafspraak. 

Advies tijdens de video opname

De Ford Video Check geeft je vertrouwen en rust. Bij een APK of een onderhoudsbeurt filmt de monteur wat hij tegenkomt. Hij legt daarbij op een eenvoudige manier uit wat de aandachtspunten zijn. Ook geeft hij aan wat eraan gedaan kan worden. Zijn de remschijven bijvoorbeeld nog net dik genoeg, maar houdt het niet over? Dan toont de monteur dat aan met een meetinstrument. Tijdens de video opname geeft hij een advies.  

Ford Video Check bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive krijg je persoonlijk advies met de Ford Video Check. Je ziet precies welke werkzaamheden aan je auto uitgevoerd moeten worden, waarom en wat het gaat kosten. Zo worden er geen reparaties uitgevoerd zonder toestemming. Na de APK krijg je een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten.  

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Ford Video Check

Betaal ik extra voor Ford Video Check?

Absoluut niet. Deze service verlenen wij gratis. 

Wat zie ik tijdens een Video Check?

Tijdens de Video Check laat de monteur de verrichte werkzaamheden aan je auto zien. Loopt hij tegen meerwerk aan? Dan krijg je in de video te zien wat dit betekent. Ook krijg je meteen een advies.