De Ford Fiesta private leasen? Dat kan!

De Ford Fiesta is een fijne en stoere hatchback met Ford technologieën met als doel te dienen. Kies voor private lease van Hedin Automotive en rijd zorgeloos in een gloednieuwe Ford Fiesta voor een vast bedrag per maand!

Naast een scherp leasetarief biedt Hedin Automotive je de mogelijkheid je huidige auto zeer voordelig in te ruilen. Ben je benieuwd wat jouw auto waard is? Vraag eenvoudig een indicatieve waarde op met behulp van onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd. 

Bereken hieronder jouw leasetarief en vraag direct een proefrit of offerte aan. Liever direct wegrijden? Vind jouw nieuwe Ford Fiesta in de voorraad met nieuwe en jong gebruikte modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Bereken jouw private leasetarief voor de Ford Fiesta

De Ford Fiesta is rijk uitgeruste leaseauto

De Ford Fiesta is standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologieën. Denk aan Active City Stop, Adaptive Cruise Control en SYNC 3. Alles voor een maximale veiligheid. De ecoboost motoren zorgen ervoor dat je extra zuinig rijdt. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Ford Fiesta zelf ervaren?

Ontdek de Ford Fiesta nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen of samenstellen van jouw auto.

Meer informatie, een proefrit of offerte?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?