Ontdek Ford Performance bij Hedin Automotive

Ben je gek op autosport? Ga dan voor een van de Ford GT, Mustang, Raptor en ST-X modellen. Deze modellen dragen de Ford Performance-kwaliteitsstempel, zijn ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde specialisten en onderworpen aan duurzaamheidstests om aan de strenge kwaliteitscriteria van Ford te voldoen. In deze auto’s komt meer dan 100 jaar Ford geschiedenis en ervaring in de autosport terug.

Ford Performance uitvoeringen

Ervaar Ford Performance bij Hedin Automotive

Ervaar de Ford Performance uitvoeringen zelf tijdens een proefrit bij één van onze Hedin Automotive-vestigingen. Wij staan graag voor je klaar om je van alle informatie te voorzien. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Voor welke Ford Performance uitvoering ga jij?

De modellen die de Ford Performance-kwaliteitsstempel dragen zijn de Ford Puma ST, Ford Focus ST-X, Ford Mustang en Ranger en de F-150 Raptor. De nieuwe Ford Puma ST combineert superieure prestaties met unieke designkenmerken en rijmodi die die perfect aansluiten op jouw wensen. De Ford Focus ST biedt de ultieme Ford Focus-rijervaring en is verkrijgbaar als 5-deurs. Het strakke exterieur met grote achterspoiler combineert uitstekende aerodynamica met een opvallend ontwerp. De 2,3 liter EcoBoost-benzinemotor levert 280 pk en een koppel van 420 Nm. Dat is genoeg vermogen voor 0-100 km/u in slechts 5,7 seconden. Ontdek de 7e generatie van de Ford Mustang. Standaard uitgerust met een 5.0 liter V8-motor met het karakteristieke Mustang geluid. Een ultramodern interieur met een digitale cockpit die is in te stellen naar jouw wensen. De legendarische Mustang is verkrijgbaar als fastback of convertible. De Mustang Mach-E GT is ontworpen voor het circuit en exclusief voor de Mustang Mach-E GT is de Untamed Drive-modus van de auto voor een krachtige rijervaring. Maak kennis met de top onder de pick-ups: Ranger en F-150 Raptor. Voor welke Ford Performance uitvoering ga jij?

Hedin Automotive is de Ford Performance-specialist

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford, de Performance modellen en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over Ford Performance uitvoeringen

Wat is Ford Performance?

Ford Performance onderscheidt zich door één simpel gemeenschappelijk doel: innovatie door prestatie. Dit is te danken aan de expertise, kennis en ervaring van Ford Racing, Team RS en andere speciale afdelingen.

Wat zijn de Ford Performance auto’s?

De Ford Mustang, Ranger en F-150 Raptor, Puma ST en Focus ST. In deze sensationele line-up maak je kennis met onze Ford Performance auto’s. 

Ik heb interesse in een Ford Performance. Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Bezoek één van onze vele Ford-vestigingen. Hier vertellen we je graag alles over onze Ford Performance modellen en maken we het mogelijk om een proefrit te maken.