De Ford Ecosport: helaas niet meer nieuw leverbaar

De Ford EcoSport is een compacte en stoere SUV met buitengewone Ford technologieën, waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Het is helaas niet meer mogelijk om de Ford EcoSport nieuw te bestellen, maar je kunt wél kiezen voor een Ford EcoSport occasion uit voorraad. Modellen met verschillende bouwjaren, kleuren, kilometerstanden en opties. Bekijk de voorraad.

Waar een tijdperk eindigt, staat een nieuw tijdperk klaar om het over te nemen: bekijk de Ford Puma of de Ford Kuga! Deze modellen zijn stoer, ruim, zuinig in verbruik en bijzonder mooi afgewerkt. 

Een Ford Ecosport uit voorraad?

Kies voor een Ford EcoSport uit voorraad. Wij hebben een ruim aanbod met occasions met verschillende bouwjaren, kilometerstanden, kleuren en uitvoeringen voor je klaarstaan. Wij zijn officieel partner van Ford en je kunt bij aanschaf van een EcoSport uit voorraad rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten.

Bekijk online de voorrad, gebruik onze filteropties en vind de ideale tweedehands Ford EcoSport!

De Ford Puma bij Hedin Automotive

De ideale compacte crossover – nu met korting tot wel € 4.650,- * of private lease vanaf € 425,- per maand.

Stap over op de Ford Puma: een combinatie van innovatie, stijl en prestatie voor een onvergetelijke rijervaring. Met zijn gedurfde exterieur, geavanceerde technologieën en wendbare prestaties, biedt de Ford Puma comfort en connectiviteit voor elke rit. Ontdek de onweerstaanbare charme van de Ford Puma.

*Actie loopt t/m 31 januari 2024.

Ford Ecosport alternatieven bij Hedin Automotive

Ford - Kuga - uitvoering - page image

Ford Kuga


Meer stijl, meer tech en meer (trek)kracht.

Innoverend en vernieuwend.

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?