De Ford Ecosport: helaas niet meer nieuw leverbaar

De Ford EcoSport is een compacte en stoere SUV met buitengewone Ford technologieën, waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Het is helaas niet meer mogelijk om de Ford EcoSport nieuw te bestellen, maar je kunt wél kiezen voor een Ford EcoSport occasion uit voorraad. Modellen met verschillende bouwjaren, kleuren, kilometerstanden en opties. Bekijk de voorraad.

Waar een tijdperk eindigt, staat een nieuw tijdperk klaar om het over te nemen: bekijk de Ford Puma of de Ford Kuga! Deze modellen zijn stoer, ruim, zuinig in verbruik en bijzonder mooi afgewerkt. 

Een Ford Ecosport uit voorraad?

Kies voor een Ford EcoSport uit voorraad. Wij hebben een ruim aanbod met occasions met verschillende bouwjaren, kilometerstanden, kleuren en uitvoeringen voor je klaarstaan. Wij zijn officieel partner van Ford en je kunt bij aanschaf van een EcoSport uit voorraad rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten.

Bekijk online de voorrad, gebruik onze filteropties en vind de ideale tweedehands Ford EcoSport!

De Ford Puma bij Hedin Automotive

Stap over op de Ford Puma: een combinatie van innovatie, stijl en prestatie voor een onvergetelijke rijervaring. Met zijn gedurfde exterieur, geavanceerde technologieën en wendbare prestaties, biedt de Ford Puma comfort en connectiviteit voor elke rit. Ontdek de onweerstaanbare charme van de Ford Puma.

Actie: Tijdelijk EXTRA Ford Voordeel tot wel € 5.650 op jouw Ford!

Kies voor één van onze rijk uitgeruste Ford modellen en profiteer van extra voordeel! Zo krijg je tijdelijk tot wel € 5.650 extra Ford Voordeel bij aanschaf van een nieuwe Ford Puma (modeljaar 2023), ongeacht het merk van de ingeruilde auto. Wil je een Ford in de showroom komen bewonderen, een proefrit maken of wil je graag advies van onze verkoopadviseurs? Kom langs bij één van onze Ford-vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe Ford en vertellen je alles over de lopende acties.

Actie loopt t/m 30 juni 2024

Actie: Tijdelijk EXTRA Voordeel van € 4.000 op de nieuwe Ford Puma!

Profiteer nu tot wel € 4.000 Voordeel (Ford Voordeel € 2.000 + € 2.000 extra Inruilvoordeel) bij aanschaf van een nieuwe Ford Puma, ongeacht het merk van de ingeruilde auto. Wil je een Ford in de showroom komen bewonderen, een proefrit maken of wil je graag advies van onze verkoopadviseurs? Kom langs bij één van onze Ford-vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe Ford en vertellen je alles over de lopende acties.

Actie loopt t/m 30 juni 2024

Ford Ecosport alternatieven bij Hedin Automotive

Ford - Kuga - uitvoering - page image

Ford Kuga


Meer stijl, meer tech en meer (trek)kracht.

Innoverend en vernieuwend.

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?