Uitgebreide onderhoudsbeurt voor je auto

Een grote beurt is een uitgebreide onderhoudsbeurt. Hierbij controleren we de hele auto, van bumper tot bumper. Hoe vaak je zo’n grote beurt uit moet laten voeren hangt af van het automerk en het model. In het onderhoudsboekje van je auto vind je bij welke kilometerstanden de fabrikant een onderhoudsbeurt aanraadt. Op onze vestigingen zijn alle automerken en -modellen welkom voor een grote beurt. Maak je afspraak hiervoor eenvoudig online.  

Werkzaamheden grote onderhoudsbeurt

Bij een grote beurt controleren we je auto standaard op tientallen punten. Denk hierbij aan noodzakelijke onderdelen zoals de remmen, uitlaat en veiligheidsgordels. Ook kleine details lopen we na. Zo controleren we bijvoorbeeld of de claxon nog werkt en kijken we naar de volgende punten:  

  • Olie en oliefilter
  • Luchtfilter
  • Bougies
  • Remvloeistof
  • Ruitenwisservloeistof

Wij vullen de vloeistoffen bij als dat nodig is. Ook is het mogelijk dat er extra onderhoud nodig is of dat er onderdelen vervangen moeten worden. We nemen dan contact met je op om dit te bespreken.  Is je auto toe aan onderhoud? Maak snel en eenvoudig online een afspraak. 

Veelgestelde vragen over de grote onderhoudsbeurt

Wat is het verschil tussen een grote en kleine onderhoudsbeurt?

Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren we de auto op de bekendste slijtagepunten. Denk hierbij aan het profiel op de banden en het oliepeil. Ook verversen we de vloeistoffen. Bij een grote onderhoudsbeurt lopen we de hele auto na. Zo weet je zeker dat jouw auto nog veilig en betrouwbaar is. 

Hoe vaak heb ik een grote beurt nodig? 

Hoe vaak je een grote beurt nodig hebt, hangt af van een aantal zaken. Denk hierbij aan het aantal gereden kilometers en de leeftijd van de auto. Dit vind je terug in het onderhoudsboekje van je auto. 

Kan ik tegelijk een grote onderhoudsbeurt en APK-keuring doen?

Ja, dat kan. Maak gemakkelijk een afspraak met onze werkplaatsplanner.