Openingstijden Hedin Automotive Renault in Sittard

Dé Renault-dealer van Sittard en omgeving

Naast de N276, om de hoek bij het stadion van Fortuna Sittard vind je dé Renault-dealer van Sittard. Hier staan de nieuwste modellen van Renault, mooie occasions en kun je terecht voor advies bij het kopen, leasen of financieren van een Renault.

In de garage van onze Renault-dealer in Sittard staan we voor je klaar voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer. Wij zijn een erkende Renault-dealer en werken met originele onderdelen. Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak.

Onze Renault-dealer in Sittard heeft grofweg volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Renault Sittard. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Sittard heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Sittard ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Nieuwe of tweedehands Renault uit voorraad?

Bij onze Renault-dealer in Sittard hebben wij een ruime voorraad met nieuwe en tweedehands modellen. Deze auto's uit voorraad kun je direct kopen, leasen of financieren. Je bent bij ons in Sittard van harte welkom voor het maken van een proefrit of voor vrijblijvend advies voor het vinden van de juiste Renault.

Renault-dealer Sittard onderhoud en service

Is jouw Renault toe aan een onderhoudsbeurt, heeft hij een reparatie nodig of is het tijd voor de bandenwissel? Bij onze Renault-dealer in Sittard ben je aan het juiste adres voor onderhoud en service. Maak online jouw afspraak een kom langs in de werkplaats.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!